menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Четверо військових з Вінниччини загинули на фронті

09.08.2023 17:30

Вічна пам'ять Героям!

Щодня війна забирає життя українців. Через російських окупантів загинули на фронті і військові з Вінниччини: Руслан Скалецький, Володимир Середа, Вадим Коломійчук, Ярослав Софіїн. Про це повідомляє I-VIN.INFO.

Завтра, 10 серпня, у Гайсинській громаді проводжатимуть у вічність двох захисників, які повертаються до дому на щитах: Середу Володимира Петровича та Скалецького Руслана Олександровича. Чин похорону та поминальної служби Захисника Володимира Середи відбудеться завтра у Храмі Святого Великомученика Пантелеймона у міському парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького на 9:30 ранку, після поминальної панахиди поховання воїна відбудеться на місцевому кладовищі у місті Гайсин на Алеї Слави.

Чин Похорону та поминальний парастас Захисника Руслана Скалецького відбудеться завтра о 13:00 в селі Адамівка на рідному обійсті спочилого воїна по вулиці Шевченка буд.12. Поховання воїна відбудеться на сільському кладовищі села Адамівка. Про це повідомили у дописі на Фейсбуці Гайсинської міської ради.

Під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Красногорівка Донецької області загинув Коломійчук Вадим Олегович, 2 липня 1993 року народження, житель села Кинашів Тульчинської громади. Призваний на військову службу в жовтні 2022 року Тульчинським РТЦК та СП, солдат Коломійчук Вадим Олегович був стрільцем-зенітником 4 відділення зенітно-ракетного взводу аеромобільного батальйону. 6 серпня 2023 року під час виконання бойового завдання зірка нашого Героя-захисника навіки згасла. Про це повідомили у дописі на Фейсбуці Тульчинської РДА.

Ще одного Героя втратила Шпиківська громада. Лави Небесного війська поповнив Софіїн Ярослав Сергійович, 30 квітня 1998 року народження, житель села Юрківка. Солдат Софіїн Ярослав Сергійович був снайпером (2 категорії). Наш Герой-захисник був відданий Військовій присязі на вірність українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу і Незалежність, 6 серпня 2023 року під час артилерійського обстрілу отримав поранення, несумісні із життям. Про це повідомили у дописі на Фейсбуці Тульчинської РДА.

Нагадаємо, відзнаку від Залужного отримав військовий з Вінниччини.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на нашТелеграм-канал.

Фото: зі сторінки громад у Facebook

Читайте також