menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Четверо військових з Вінниччині загинули на фронті

24.01.2024 18:50

Вони повернулися на «щиті»

Стало відомо про загибель ще чотирьох військових з Вінниччини: Олександр Венгер, Олег Паламарчук, Василь Приймак, Вадим Павлишин. Повідомляє I-VIN.INFO.

На фронті загинув Венгер Олександр Миколайович 1984 року народження. Про це повідомили у Козятинській міській раді.

25 січня 2024 року у Могилів-Подільському прощатимуться із захисником Паламарчуком Олегом Петровичем. Він загинув 15 січня 2024 року на Донеччині, боронячи державний суверенітет та територіальну цілісність України. Про це повідомили у Могилів-Подільській міській раді.

Житель села Стара Прилука, Приймак Василь Вікторович, 1993 року народження боронив Україну у складі 1 відділення 3 взводу оперативного призначення мужньо виконував свій військовий обов’язок та загинув за вільне і мирне майбутнє України. Захисник приєднався до лав Збройних Сил України 31 жовтня 2022 року. Повідомили у Турбівській селищній раді.

Сьогодні на «щиті» у Турбівську громаду повернувся назавжди повертається – Павлишин Вадим Вікторович. Про сумну звістку повідомили у Турбівській селищній раді.

Нагадаємо, окупанти вкотре обстріляли Харків: що відомо про атаку.

Щоб отримувати новини вчасно підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: взято з дописів громад

Головне фото: з вільних джерел



Читайте також