menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Чорнобаївка. Як народився головний мем повномасштабної війни

22.03.2022 18:00

Як і чому Чорнобаївка увійде в історію воєн?

Невеличке село Чорнобаївка у Херсонській області вже стало легендою і взірцем «геніальності» російських військових. I-VIN.INFO розповідає про феномен Чорнобаївки, а також представляє до вашої уваги найкращі меми на цю тему.

Вперше російські війська на аеродромі Чорнобаївки розбили ще на початку вторгнення – 27 лютого. Це жодним разом не збентежило командування ворога і вони продовжили використовувати аеродром Чорнобаївки.

Трохи більше, ніж через тиждень, ЗСУ знову розбили ворога на аеродромі Чорнобаївки, в цей раз на металобрухт перетворилося близько 30 російських гелікоптерів.

Схоже окупанти вирішили, що три рази в одне місце «байрактарами» вже точно не б'ють, але ще одна атака ЗСУ на аеродром довела протилежне.

Здавалося б, ворогу дали прозорий натяк на те, що варто було б перемістити свою техніку з Чорнобаївки, але схоже російським солдатам дуже вже сподобалися тамтешні пейзажі так, що вони вирішили залишитися в Чорнобаївці назавжди. ЗСУ виконали цю мрію для деяких оккупантів, ударивши по аеродрому вже вчетверте 16 березня, цього разу було знищено ще й сім гелікоптерів.

Не встигли вороги порахувати втрати від минулого обстрілу, як вже 18 березня наші військові знову розбили їх техніку в Чорнобаївці. В цей раз серед загиблих опинився командир армії РФ, генерал-лейтенант Андрій Мордвічєв.

Щоб не дати окупантам оговтатися від втрати такого важливого генерала, ЗСУ вирішили вдарити по аеродрому вдруге за день, до речі, вже вшосте розбивши там ворога.

І здавалося б, коли всі українці вже вдосталь посміялися з «стратегічної геніальності» російського солдата, Олексій Арестович на своїй фесбук-сторінці написав заповітне повідомлення:

Зберіться.

Зараз від вас знадобиться вся ваша мужність.

Чорнобаївка.

Сьомий раз.

Залишається лише здогадуватися, чи підтримають окупанти квест «побачити Чорнобаївку і померти» надалі. Було б логічно припустити, що ні, але куди вже нам, малоросам, зрозуміти всі тонкощі великої російської душі.

Нагадаємо, тепер жителі Вінниці можуть купувати слабоалкогольні напої.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал

Фото: з вільних джерел

Читайте також