menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Чотирьох вінничан звільнили з російського полону

26.05.2023 15:45

Звільнені захисники воювали на Бахмутському напрямку

Вчора Україна повернула додому 106 військових, які перебували в російському полоні. Вже сьогодні стало відомо, що серед звільнених захисників є і четверо вінничан. Про це повідомляє I-VIN.INFO посилаючись на Телеграм-канал вінницького міського голови Сергія Моргунова.

Денис, Олексій, Олександр та Павло – ці імена це все, що відомо про наших звільнених земляків. Дехто з цих захисників вважалися зниклими безвісті.

Загалом, учора з полону своїх рідних дочекалися 16 сімей, які були на супроводі в Координаційному штабі Центрального регіону.

«Ще у грудні минулого року ми прийняли рішення виділити з бюджету громади кошти на підтримку діяльності Координаційного штабу у Вінниці. Продовжимо це робити, допоки кожен український військовий не повернеться на свою землю, до своїх рідних», - зазначає Сергій Моргунов.

Читайте також, чергові терористичні атаки росіян: що відомо про наслідки нічного обстрілу України.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: взято з допису

Читайте також