menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Діти вінницьких військових поїхали на відпочинок на Закарпаття

15.10.2023 16:00

Там вони будуть відпочивати у дитячому таборі

Нещодавно, 220 дітей вінницьких військовослужбовців та військовослужбовиць відправили до дитячого табору на Закарпатті. Протягом двох тижнів юнаки та дівчата братимуть участь у квестах та іграх на свіжому повітрі, майстер-класах і конкурсах. Про це повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на допис у Фейсбуці Сергія Борзова.

Подорож організовали за рахунок коштів обласного бюджету. Програма проводиться в рамках Обласної цільової програми підтримки учасників бойових дій, членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, Захисників та Захисниць України на 2022-2026 роки, а також Всеукраїнської програми з підтримки ментального здоров’я «Ти як?», ініційовоної Оленою Зеленською.

У першу зміну виїхали діти з: Вінницького, Гайсинського, Жмеринського, Могилів-Подільського районів, міст Жмеринка, Хмільник, Козятин та Могилів-Подільський. Загалом, у жовтні-листопаді заплановали три заїзди до табору для 785 дітей учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни та членів сімей загиблих воїнів Вінниччини.

Читайте також, виставка, презентація книги та майстер-клас: вінничанам презентували низку культурно мистецьких заходів.

Щоб отримувати новини вчасно підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото:  взято з допису.

 

Читайте також