menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Для фотографів у Вінниці провели майстер-клас

23.03.2023 14:55

Досвідчені фотографи розповідали про свої секрети зйомки

У Вінниці у Хабі «Місто змістів» організували фотомайстерню. До дійства долучились майже 30 мешканців та мешканок Вінниці. Організував майстер клас «Інститут розвитку міст», а ділилися досвідом професіонали у своїй справі, два фотографи – Сергій Олійник та Максим Галінський. Про це повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на пресслужбу Вінницької міської ради.

Фотографи розповідали про свій досвід, ділились секретами та власними спостереженнями щодо репортажної та сімейної фотозйомок. Також розповідали про особливості різної техніки, важливість освітлення, підготовку до фотографування та як працювати у несприятливих умовах. Також присутні могли на практиці застосувати отримані знання. Майстер-клас вдалося реалізувати завдяки підтримці інтеркультурного норвезького міста Ставангер.

Як розповіла експертка з питань міжнародної комунікації та проєктної діяльності «Інституту розвитку міст» й координаторка Програми «Інтеркультурні міста» у Вінниці Юлія Кашпрук, у Вінниці підтримали ідею провести такий захід.

«Міська рада міста Ставангер підтримала інтеркультурні міста України та сприяла реалізації різних наших заходів. Окрім Вінниці до мережі інтеркультурних міст України також входять Одеса, Павлоград, Суми, Луцьк та Мелітополь, який ще перебуває під тимчасовою окупацією. Ми дякуємо норвезькому місту, адже це можливість відчути, що нам допомагають», – каже Юлія Кашпрук.

Нагадаємо, «Бізнес як професія, якій варто вчитись» : у Вінниці пройшов перший етап маратону «РRO бізнес».

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото Сергія Олійника та Максима Галінського


Читайте також