menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Дві вінницькі школи та дитсадок увійшли до ТОП-10 кращих освітніх закладів України

13.12.2021 19:40

Директор вінницької школи став переможцем всеукраїнського конкурсу

Одразу три вінницькі заклади освіти потрапили до списку лауреатів всеукраїнського конкурсу. Результати другого конкурсу керівників закладів освіти «Директор 2021: найкраща практика» оприлюднили 10 грудня. Про це повідомляє Інформаційна Вінниччина.

У конкурсі брали участь близько сотні керівників закладів освіти як з міст-мільйонників, так і з містечок та сіл. Переможців визначали в трьох номінаціях: заклади дошкільної освіти, заклади загальної освіти та «директор-інноватор».

Директор вінницької школи № 20 Олег Слушний став переможцем конкурсу серед закладів загальної освіти. Лауреатами конкурсу стали завідуюча вінницького дошкільного закладу № 19 Ванда Харматова, а також директорка вінницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 26 Сніжана Резнік.

«Ми розробили свою технологію оцінювання діяльності школи, за якою виявили слабкі сторони в роботі нашої школи, з якими треба попрацювати. На основі цього ми створили стратегію розвитку, яка допоможе опрацювати ці слабкі сторони і подали її разом із власною системою аналізу на конкурс», - розповідає директорка вінницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №26 Сніжана Резнік.

На церемонії нагородження, яка пройде 17 грудня, переможці отримають грошову винагороду – 20 тисяч гривень від організаторів конкурсу — журналів «Практика управління дошкільним закладом» та «Практика управління закладом освіти».

Цей конкурс проводиться вже вдруге, торік жоден керівник вінницьких закладів освіти не потрапив до списку лауреатів. А цього року їх аж три. Це свідчить про стрімкий рівень розвитку загальної та дошкільної освіти у Вінниці.

«Дуже тішуся, що у Вінниці загальна та дошкільна освіта рухається вперед. Те, що керівники вінницьких освітніх закладів здобувають перемоги в таких конкурсах, свідчить про те, що ми цікаві, сучасні, ми рухаємося в правильному напрямку і будемо продовжувати це робити», - запевняє Сніжана Різник.

Незабаром читайте на Інформаційній Вінниччині публікацію про переможця цього конкурсу Олега Слушного.

Нагадуємо, що через Вінниччину курсуватимуть додаткові потяги від Укрзалізниці

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: pedrada.com

Читайте також