menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Двоє захисників з Вінниччини загинули на передовій останніми днями

07.11.2022 18:15

Громади прощаються зі своїми Героями

За останні два дні на передовій російсько-української війни загинуло двоє захисників України з різних територіальних громад Вінниччини. I-VIN.INFO розповідає про цих загиблих Героїв.

Барська міська рада повідомила про загибель 57-річного захисника України з міста Бар Михайла Михайловича Кирильчука.

«Найщиріші слова співчуття рідним загиблого, біль втрати близької людини - вічний. А сьогодні ми розділяємо його разом із вами, бо смерть нашого воїна-земляка - спільне горе», - повідомляють на сторінці Барської міської ради.

Сьогодні мешканці Бару прощалися зі своїм Героєм на центральній площі міста.

Трагічну звістку отримали мешканці Гніванської територіальної громади. 27-річний уродженець міста Гнівань Андрій Сорока загинув під Донецьком, повідомив інформаційний відділ Гніванської міської ради.

Старший лейтенант Андрій Сорока З 2014 року брав участь в бойових діях в Луганській та Донецькій областях. Андрій був представлений на відзнаку Міністерства внутрішніх справ України «Вогнепальна зброя», яку, на жаль, так і не зможе отримати.

«Андрій був такий добрий, спокійний і світлий! Він так любив свою сім’ю і ніколи в житті нікого не ображав. Коли Андрія відпускали додому, то його завжди збиралися зустрічати друзі. Його всі любили. Ось Андрій саме повинен був приїхати додому, оскільки відбувалась ротація. Проте його товариші попросили його залишитися. І він залишився», - розповідає про свого сина мати Героя.

Про місце та час зустрічі і поховання Андрія Сороки буде відомо згодом.

Нагадаємо, на Вінниччині пройшов волейбольний турнір на підтримку ЗСУ.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: взято з дописів

Читайте також