menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Територіальні громади Вінниччини запрошують до участі у конкурсі

07.10.2021 14:55

Реалізація прєктів-переможців фінансуватиметься за кошти обласного бюджету, бюджетів громад та з інших залучених джерел

У Вінницькій обласній раді розпочали конкурс «Комфортні громади» на 2021-2022 роки. Про це повідомляє Інформаційна Вінниччина з посиланням на пресслужбу Вінницької обласної ради.

Конкурс оголошений 5 жовтня задля того, щоб в лютому 2022 року визначити переможців. І звісно, це дасть часу на створення проєкту громадами.

Проводиться він у два етапи. Перший – на рівні територіальних громад, де місцева рада створює відбіркову комісію, а визначені нею проєкти допускаються до голосуванням жителів громад. Другий - на обласний рівень. Вони оцінюються фахівцями-експертами та передаються Експертній раді, яка й визначає переможців конкурсу. 

Проєкти можна подавати у кількох напрямках. Це, нсамперед, «Безпечна та доступна громада», «Здоров`я жителів громади», «Сучасна громада» та «Спроможна громада».

Довідково:

На конкурс минулого разу подали 230 проєктів. Перможцями обрали 70 з них. П'ять роєктів уже в процесі завершення, а ще більша половина реалізовуються. Найбільшу кількість балів набрали проєкти за напрямами «Сучасна громада» та «Безпечна громада».

Нагадаємо, координаторів активних парків на Вінниччині навчали ефективній роботі локацій.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: пресслужба Вінницької обласної ради

 

Читайте також