menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Фото з Дніпра, які вразили світ (ФОТО)

16.01.2023 19:40

Підбірка фото з влучання у багатоквартирний будинок Дніпра

Трагедія, що сталась 14 січня у Дніпрі торкнулась кожного українця. Російські ракети влучили прямо в багатоквартирний будинок цивільних людей. А фото з місця подій облетіли весь світ. I-VIN.INFO створив підбірку фото з влучання у будинок в Дніпрі, які варто побачити кожному.

Російська ракета зруйнувала повністю один під’їзд багатоквартирного будинку. В квартирах поряд вибуховою хвилею вибило вікна. А люди опинились під завалами. Рятувальні роботи й досі тривають.Фото взято з Телеграм-каналу ДСНС України.

Понад 40 годин триває рятувально-пошукова операція у Дніпрі. Вночі рятувальники дістали з-під завалів зруйнованої російською ракетою багатоповерхівки ще кількох загиблих.На цей час ворожа атака забрала життя 35 мешканців будинку. Серед них двоє дітей. Зараз кількість загиблих уточнюється. 39 людей врятовані, 75 - поранені. З-поміж поранених 14 дітей. Цю інформацію опублікував голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко у своємуТелеграм-каналі. Фото також взято з цього Телеграм-каналу.

Серед постраждалих була 23-річна дніпрянка Анастасії Швець. Фото з потерпілою на руїнах знищеної російською ракетою квартири облетіло ЗМІ і соцмережі. Настя на руїнах власного дому у Дніпрі. Зараз вона перебуває у лікарні Фото:Арсен Дзодзаєв/hromadske.

Вивезено приблизно 3780 тон зруйнованих конструкцій та 39 пошкоджених автомобілів. Наступне фото: Yan Dobronosov.

А наступні фото опулікував ДСНС України у своєму Телеграм-каналі.

Деякі квартири частково вціліли. У мережі активно поширюється світлина квартири сім'ї з кухнею, яка вціліла після терористичного обстрілу російських окупантів.

Нагадаємо, у Дніпрі вже 35 загиблих після влучання в будинок.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Головне фото: ДСНС України

Читайте також