menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Герою України з Вінниччини надали сертифікат на квартиру в Києві

27.02.2024 16:00

Капітану Євгену Пальченку вручили сертифікат на житло

Герой України Євген Пальченко отримав сертифікат від Президента України Володимира Зеленського на власне житло. Військовий родом з Вінниччини, із села Ометинці Райгородської громади Гайсинського району. Наразі Євген дуже задоволений, що тепер з дружиною та донькою матиме власну оселю. Про це він розповів для I-VIN.INFO.

Як розповів командир танкової роти 59 ОМПБр Збройних сил України Євген Пальченко, спочатку він дізнався про розпорядження Володимира Зеленського, що всім Героям України будуть видавати сертифікати на житло. Потім довідався про умови та необхідний пакет документів, зібрав та відправив його у відповідні установи. Після цього й отримав свій сертифікат. Наразі Євген планує займатися приватизацією майна та оформленням усіх потрібних документів.

«Саме житло знаходиться у Києві. Рідні та дружина напередодні дізналися від мене, що поїду до Києва забирати сертифікат на житло. Вручали сертифікати в Маріїнському палаці. Звісно, всі рідні були дуже раді, відреагували мегапозитивно. Я сам теж приємно вражений, радію такій можливості і такій ініціативі», - каже Євген.

Раніше I-VIN.INFO вже спілкувався з Євгеном Пальченком у його рідному селі про війну та особисте життя. Переглянути відео-інтерв’ю можна за наступним посиланням.

Довідково:

Нещодавно Президент України особисто вручив 30 сертифікатів на отримання квартир Героям України, безпосередньо військовим, а також родинам полеглих захисників, які були удостоєні цього найвищого державного звання. Про це повідомили у Офісі Президента. Окрім Євгена Пальченка, сертифікат на житло отримала сім’я головного сержанта Миколи Янишина з міста Гнівань. Військовий загинув 5 травня 2022 року, а своє звання Героя України отримав посмертно.

Нагадаємо, двоє військових з Вінниччини отримали високу відзнаку «Золотий хрест».

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Офіс Президента

Читайте також