menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«Гра була на рівних» – тренер вінницької команди про змагання «Волейбольної ліги Поділля» (ФОТО)

18.02.2024 13:45

У змаганнях брали участь чотири команди

Партнерська публікація

Гру на найвищому рівні показали вчора у Вінницькому кооперативному інституті чотири волейбольні команди. Адже усі учасники прагнули здобути першість та показати найкращий результат. I-VIN.INFO побував на змаганнях в рамках «Волейбольної ліги Поділля» й поспілкувався з тренерами, які хвилювались та всім серцем вболівали за своїх гравців.

Змагання проходили між такими волейбольними командами: «Томашпіль» та Вінницька обласна СДЮСШ - ШВСМ, а також «МХП» - ШВСМ-2.

«Хлопці непогано відіграли. У першій грі перемогли з рахунком 3:0. Ми постійно тренуємось разом з командою «МХП», яка бере участь в Суперлізі. Це наша молодь 2003 року народження та молодше. Саме так вони здобувають ігрову практику та тримають свій рівень», – коментує тренер команди «МХП» Кирило Передрій.

Ще один тренер також наголосив на постійній підготовці до змагань різних рівнів.

«Гра була на рівних. Ми тренуємось щодня як напівпрофесіонали. І здобуття перемоги під час першої гри було навіть очевидною річчю. Звичайно, є помилки, але це лише допомагає удосконалити техніку для наступних змагань», – каже тренер Вінницької обласної СДЮСШ - ШВСМ Васіф Талибов.

На заході були присутні й вболівальники волейбольних команд.

«Це було видовищна гра. Всі команди такі різні, але кожен показує силу та згуртованість. Їх техніка, командний дух, бажання показати найкращий результат – відпрацьовано до ідеалу. І так приємно спостерігати, як тренери аналізують гру, дають поради, направляють і хвилюються за них», – ділиться враженнями глядачка гри Ірина.

На початку змагань учасники згадали хвилиною мовчання загиблих захисників та захисниць України і подякували тим, хто продовжує обороняти рідну землю.

Нагадаємо,вінничанка стала чемпіонкою Європи з важкої атлетики.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Діана Праведна



Читайте також