menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«Гра була вражаючою»: вінничанин про змагання з футзалу на Закарпатті

18.12.2021 12:45

Вінничани провели Обласні спортивні змагання на Закарпатті

В місті Берегове на Закарпатті завершились Обласні спортивні змагання Вінниччини 2021 року серед голів територіальних громад та старост старостинських округів. Вчора, 17 грудня, проводились «бої» з 8 видів спорту. Найбільше часу приділили змаганням з футзалу. Досить велика кількість учасників вперше на подібних заходах, тому за всіма іграми цікаво спостерігати. Інформаційна Вінниччина наповнилася атмосферою заходу, вболівала за кожного представника громади та побувала на змаганнях з футзалу.

На Закарпатті в місті Берегове зібрались 5 районів Вінницької області: Вінницький, Гайсинський, Жмеринський, Тульчинський та Могилів Подільський. Саме у спортивній залі «УСБ Закарпаття» заповзято змагались між собою громади. Головними суддями були відповідальний за розвиток футболу у Вінницькій територіальній організації ВФСТ «Колос» Олександр Віскер та заступник голови ВТО ВФСТ «Колос» Валерій Швець, а грали в 2 тури. У першому стартували Тульчинський та Гайсинський район. З перших секунд розпочалась запекла гра. Представники та голови Тульчинської громади взяли першість над Гайсином. Тому з рахунком 6:0 в користь Тульчинського району завершився цей футбольний поєдинок.

В наступному матчі змагався Вінницький та Могилів-Подільський райони. Кожна команда по-своєму намагалась здобути перемогу. Проте з надзвичайно великим відривом – з рахунком 10:0 – вперед вийшов Вінницький район. Навіть конкуренти підмітили майстерність цього району у футзалі. Як запевнив голова Северинівської громади Василь Малярчук, який грає за Жмеринський район, Вінницька команда показує хороший рівень:

«Для мене найкраще грає Вінниця у футзал. Також Тульчин, а Гайсин, Жмеринка та Могилів- Подільський приблизно мають однаковий рівень».

Наступними грали Жмеринський та Тульчинський райони. Кожен учасник обдумано подавав м’яч та цілився у ворота, проте матч завершився з рахунком 0:2 на користь Тульчина.

«Ми добре зіграли, але Тульчин має кращий рівень. Насправді те, що цей захід відбувається, вже великий позитив. Тому що тут і спілкування, і знайомство та емоції. Неважливо, позитивні чи негативні, адже все одно ти випускаєш адреналін і отримуєш задоволення від всього. Ми задоволенні, що маємо перемоги у інших видах змагань», - запевнив голова Северинівської громади.

Далі продовжили змагання команди Гайсинського та Вінницького району. На відміну від Могилів-Подільського, Гайсину вдалось забити один гол. Проте Вінницький район продовжував тримати високу планку, а гра завершилась з рахунком 1:10 на користь Вінницького району. Саме він і продовжив змагання у наступному матчі з Жмеринською командою. Перемогу здобув Вінницький район з разунком 4:2.

У завершальній грі в першому турі з футзалу на Обласних спортивних змаганнях Вінниччини 2021 року серед голів територіальних громад та старост старостинських округів боролись Могилів-Подільський та Гайсинський райони. Не зважаючи на втому та попередні поразки, матч завершився рахунком 1:4 на користь Гайсина.

Після декількох інших змагань та годинної перерви другий тур розпочався увечері о 17:00. А стартували з двох найсильніших команд – Тульчинського та Вінницького району. Гра настільки була запекла, що навіть у результатах був невеликій проміжок голів. З рахунком 1:2 на користь Вінницького району завершився матч.

Після них продовжили змагатись Жмеринський та Могилів-Подільський райони. В цій грі жмеринчанам вдалось обіграти конкурентів і завершити матч з рахунком 3:0. Після них продовжили грати у залі Могилів-Подільський та Тульчинський райони, які завершили гру з рахунком 0:3 відповідно. Завершували змагання у 2-му турі грою між Гайсинським та Жмеринським районами, в якій перемогла Жмеринка з рахунком 2:1. Першість за підсумками змагань отримав Вінницький район.

Інформаційна Вінниччина розпитала враження та емоції від гри в учасників та глядачів. Як розповів гравець Гайсинського району Олександр Соколовський, їхня команда мала сильних суперників, як Тульчин та Вінницький район:

«Для мене була серйозним суперником команда Тульчинської громади. Також вразила Вінницька команда. Помітно, що вони зібрані, часто займаються і з одного погляду бачать, куди бити і пасувати. Також сподобалась організація заходу. Наша команда вже планує частіше збиратись на тренування, аби наступного разу за можливостю показати кращий результат».

Також емоціями від гри поділився глядач Анатолій Павленко, який бере участь в інших змаганнях та представляє команду Вінницького району:

«Це було супер! Звісно, найбільше сподобалась гра Вінницького району, за них і вболівав. Помітно, що кожна команда намагалась вибороти перемогу, тому гра була вражаючою».

Один із суддів Валерій Швець також поділився враженнями та думкою про гру. Запевняє, що саме такі змагання не тільки корисні для розвитку голів, а ще й громад:

«Сьогодні у нас явно вирізнялись три команди: Вінницького, Тульчинського і Жмеринського районів. Чому? Тому що вони сильні команди, які займалися і тренувалися у цьому виді спорту. І сьогодні завдяки цим тренувань вони показали хороші результати. Приємно дивитися, що такі громади не залишають заняття. Від себе додам, приємно бачити, коли в районах добре спонукають займатися тим видом спорту, який притаманний громаді», - поділився думками Валерій Швець.

А вже сьогодні, 18 грудня, проводять офіційне нагородження учасників та оголошують усіх переможців.

Нагадуємо, що Голова обласної державної адміністрації зустрівся з найкращими спортсменами Вінниччини

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Руслана Сивак

Читайте також