menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Губернатор Буданов та Нова пошта у Бєлгороді: соціальні мережі «вибухнули» мемами про операцію на Бєлгородщині (ФОТО)

22.05.2023 16:55

Бійці легіону «Свобода Росії» та Російського добровольчого корпусу звільняють рідну землю від путінського режиму

Сьогодні увесь український медіапростор вразили новини про денацифікацію та демілітаризацію Білгородської області у складі рф, чи то, вірніше сказати, тимчасово окупованої Білгородської народної республіки. Ще з сьогоднішньої ночі з’являються чисельні новини про звільнення прикордонних населених пунктів Білгородської області силами російських добровольців у складу ЗСУ. На тлі святкування росіянами «героїчного» взяття Бахмута українські користувачі соціальних мереж вирішили відповісти добрячою порцією зловтіхи та почали «клепати» десятки мемів на тему звільнення БНР. I-VIN.INFO вже традиційно показує вам найдотепніші роботи народної інтернет-творчості.

Контекст

Сьогодні зранку в Телеграм-каналі легіону «Свобода Росії» з’явилось відеозвернення бійців легіонув у якому вони заявили, що «повертаються додому для боротьби за свободу від влади».

Вже по обіді «Свобода Росії» та Російський добровольчий корпус заявили, що «звільнили» Козинку Бєлгородської області та зайшли в населений пункт Грайворон.

Російська влада до останнього спростовувала інформацію про прорив угруповань ЗСУ на територію Білгородської області, але врешті-решт були вимушені визнати цю гірку правду.

О 14:20 губернатор Білгородської області В’ячеслав Гладков заявив, що на територію Грайворонського округу зайшла диверсійно-розвідувальна група ЗСУ.

«Збройні сили РФ разом із прикордонною службою, Росгвардією та ФСБ вживають необхідних заходів щодо ліквідації противника», — написав він у своєму Телеграм-каналі.

Реакція соціальних мереж

Схоже, що таємниця планів контрнаступу ЗСУ нарешті розкрита.

Російським солдатам справді слід замислитися.

Російські добровольці у складі ЗСУ залишають свої відгуки після відвідувань російських КПП у Білгородській області.

DeepState ніколи не відстає від актуальних подій.

Схоже, що керівник ГУР скоро перейде на більш безпечну цивільну посаду.

А пізніше, за прикладом другого Президента України, напише ось такий бестселер.

До речі, усім слід оновити застосунок Повітряна тривога.

За прикладами двох успішних українських контрнаступів ми вже знаємо, хто зайде у деокуповані населені пункти одразу після військових.

А вже зовсім скоро чекаємо на прямі рейси Укрзалізниці до Бєлгорода.

Ну а взагалі, існує і альтернативна версія «трєвожной» ситуації, що склалася на прикордонних територіях рф.

Бійці легіону «Свобода Росії» та РДК все ще проводять диверсійну діяльність на території росії. Цей факт вкотре доводить безглуздість та безальтернативність провалу так званої «СВО», початої росіянами. Вони хотіли захопити Київ за три дні, натомість через більш ніж рік війни втрачають контроль над населеними пунктами вже на своїй території. Що ж, «апєрация ідьот по плану»…

Читайте також, імунізацію від сказу проведуть на Вінниччині.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: з відкритих джерел

Читайте також