menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«Ти або в ЗСУ, або для ЗСУ»: одеський волонтер про допомогу українським захисникам

Одеська волонтерська організація допомагає військовим на півдні та сході України

Повномасштабна війна з самого початку зачепила усі без вийнятку регіони України, але по мірі успіхів ЗСУ та інших сил оборони нашої держави, деякі українці все менше відчувають відголоски війни та забувають про важливість підтримки нашої армії. I-VIN.INFO поспілкувався із співзасновником Громадської організації «Небайдужа Одеса» Андрієм Драгні, який впевнений, що матеріальна підтримка українських військових не перестане бути актуальною під час цієї війни.

В цьому відео пан Андрій розповідає про допомогу ЗСУ, українців, які забувають про війну та багато інших аспектів волонтерської діяльності під час війни.

В цьому відео пан Андрій розповідає про допомогу ЗСУ, українців, які забувають про війну та багато інших аспектів волонтерської діяльності під час війни.

«Я помітив, що останнім часом люди з деяких областей України думають, що війна вже закінчилась, що вона зараз лише десь там на сході. Це не так, адже якщо ми зараз не зупинимо росіян на тих рубежах, на яких вони зараз знаходяться, то нам буде дуже важко. Для мене не зрозуміло, чому люди так думають, бо там на сході зараз знаходяться такі самі громадяни України, які можуть бути і з Вінниччини і з Одещини. Немає значення де вони воюють, адже вони воюють за нашу спільну Україну», - розповідає Андрій Драгні.

Пан Андрій разом із своєю організацією «Небайдужа Одеса» допомагає як військовим, так і цивільним. Основною потребою наразі вважає генератори, зарядні станції та акумулятори, вони потрібні як військовим на передовій, так і медичним закладам в тилу.

«Коли наші з вами співвітчизники потребують нашої допомоги і завжди з надією чекають на підтримку, а ти цього не робиш – то нащо тоді жити? Є дуже гарний вислів: «Ти або в ЗСУ, або для ЗСУ». Я вважаю, що наразі так і має бути», - підсумовує Андрій Драгні.

Читайте також, «Війна – не війна, а діти потребують радості від життя»: миколаївська школа-інтернат прийняла у себе сотні переселенців.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Валентин Вінницький

Читайте також