menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

IVIN SPORT: все про греко-римську боротьбу

08.09.2021 19:50

Ексклюзивно для читачів i-vin.info запускає новий проєкт

Час настав! А саме для того, аби зрозуміти, що займатися спортом та досягати вершин можуть всі. Ексклюзивно для читачів i-vin.info ми запускаємо нову програму IVIN SPORT, аби довести вам, що активність та фізичні навантаження бувають не виснажливими, приносять радість та заряджають позитивом. Ведуча програми Руслана Сивак дізнаватиметься найцікавішу інформацію про спортивні тренування та навіть випробує на собі прийоми в боротьбі та усілякі лайфхаки для різноманітних видів спорту. Тобі ще досі не кортить вийти на пробіжку? Чи спробувати себе у чомусь новому? Тоді дивись наш перший випуск програми IVIN SPORT. У ньому i-vin.info завітав до спортивного клубу “Сокіл Вінниця”, тренери якого, точно знають як покласти на лопатки супротивника.

Також спеціально для i-vin.info перше заняття для ведучої провів майстер спорту міжнародного класу, неодноразовий чемпіон України та міжнародних турнірів з греко-римської боротьби Олесандр Сержанюк. Після перегляду програми ви дізнаєтесь про цікавий прийом захисту у греко-римській боротьбі та зрозумієте, як загартувати дух.


Video: Валентин Винницкий

Продюсер: Світлана Пустовіт

Головний редактор: Тетяна Щербатюк

Читайте також