menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Канадці проводять для вінницьких поліцейських тренінги

02.09.2021 11:45

Канадські поліцейські проводять тренінги з протидії домашньому насильству у Вінниці

В рамках Канадсько-українського проєкту розвитку поліції спільно з Канадською поліцейською місією в Україні CPMU впродовж чотирьох днів  у Вінниці для поліцейських організовують тренінги з питань протидії домашньому насильству. Про це повідомляє Інформаційна Вінниччина з посиланням на пресслужбу Відділу комунікації поліції у Вінницькій області.

До семінарів долучились представники соціальних служб та організацій, які працюють з потерпілими від домашнього насильства. Взяли участь 24 вінницьких поліцейських з підрозділів ювенальної превенції, мобільних груп протидії домашньому насильству, поліцейські офіцери громади, патрульні, представники дізнання та управління дотримання прав людини.  

Мета семінарів - отримати вінницьким поліцейським необхідні знання та практичні навички з запобігання та протидії таких правопорушень. Окрім цього, необхідна взаємодія поліції з іншими організаціями та соціальними службами з надання комплексної допомоги постраждалим особам. 

Нагадаємо, поліцейські Вінниччини долучилися до благодійного проєкту (ФОТО, ВІДЕО).


Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Національна поліція у Вінницькій області

Читайте також