menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«Кавуновий бум»: соціальні мережі вибухнули хвилею мемів про звільнення Херсона

11.11.2022 19:40

Українці роблять меми а бренди створюють кавунові логотипи

Сьогодні, 11 листопада, українські військові нарешті звільнили місто Херсон. Українці чекали на цей день довгими місяцями і їхня радість від новини про звільнення стала пропорційною довгому очікуванню. I-VIN.INFO розповідає, як українці у соціальних мережах реагують на звільнення Херсона.

Росіяни заявляли, що Херсон із росією назавжди але виявилося, що назавжди з росією лише половина від назви цього славного міста:

У мережі починають з’являтися фотографії того, як росіяни тікали з правого берега Дніпра:

Слідом за силами оборони до Херсона зайдуть вони, якщо ще не зайшли раніше самих військових:

А тепер без жартів, у українських військових з’явилися серйозні перешкоди, що значно сповільнюють просування на Херсонщині:

В цей видатний для сучасної української історії день Укрпошта анонсувала нову поштовий випуск «Херсон – це Україна!».

Не осторонь великої події залишились і українські бренди. Багато з найвпізнаваніших брендів стилізували свої логотипи під символ актуальний українського Херсону – кавун:

Ініціативу підхопили і соц.мережі державних структур:

Українцям дійсно є за що порадіти в цей день, але сильно розслаблятись в жодному разі не можна. Ця війна все ще потребує від нас усіх цілковитої зібраності та підтримки наших військових. Ми маємо продовжувати підтримку сил оборони для того, щоб в майбутньому робити подібні меми про Донецьк, Луганськ, Сімферополь та інші українські міста, що чекають на звільнення.

Нагадаємо, у Вінниці презентували поштову марку «Кельце – Вінниця».

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: з вільних джерел

Читайте також