menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«Київстар» відновлює свою роботу: вінничани пригадали, як обходились без зв'язку

14.12.2023 20:50

Спеціалісти продовжують працювати, щоб українцям були доступні всі послуги

У мережі оператора Київстар ще у вівторок стався технічний збій. Були недоступні послуги зв'язку та доступ до інтернету. Йшлося про хакерську атаку. Наразі ситуацію стабілізують, а тим часом вінничани для I-VIN.INFO розповіли, чи було складно без зв'язку та що довелось робити.

«В мене «Київстар» абсолютно не працював. Насправді, і зараз погано працює. Вчора через цей великий збій до мене не могла додзвонитися сестра, якій було погано, і вона хотіла, щоб я їй допомогла. Дзвінок був, проте, як тільки я брала слухавку, одразу виклик збивався. Я перезавантажувала телефон, проте це не допомогло. Тому особисто у мене зв'язок і досі повноцінно не відновився. Не хотілося купувати картку іншого оператора, бо не відчувала гострої потреби в цьому. Я працюю онлайн, а інтернет був і вдома, і на роботі. З друзями та близькими спілкувалася через месенджері. До того ж, гріла думка, що люди не будуть зайвий раз мене турбувати. Хоч я і досі чекаю повноцінного відновлення сервісів «Київстар», проте піду купувати картку іншого оператора лише у разі дуже серйозної ситуації зі зв'язком та мобільним інтернетом», - каже вінничанка Руслана.

Інша ситуація у мешканки Вінниччини Лілії, якій все таки довелось придбати картку іншого оператора:

«У мене та моєї родини «Київстар» слугував і для мобільного інтернету, іншого немає. Ми одночасно залишились і без зв'язку, і без інтернету. Тому, щоб мати можливість працювати та телефонувати, довелось купити карточку «Лайфсел». Мені пощастило, що я змогла її взагалі купити, поки не було великих черг. І купила навіть дешевше, ніж її офіційна ціна на сайті. Чекаю відновлення «Київстар», адже звикла до свого номера, тариф мені найзручніший та й всюди авторизована за карткою «Київстар».

Та незважаючи на такі перешкоди, дівчина не стала засмучуватись:

«Ця ситуація показала, що в наш час важливо мати в запасі картки різних операторів, адже ворог може зламати мережі й інших мобільних операторів. Але нас самих нікому не зламати, бо ми сильні і перемога обов'язково буде за українським народом!».

Ще одна вінничанка Вероніка теж розповіла, що розмірковувала з приводу купівлі іншої сім-карти, але майже усі знайомі мають «Київстар»:

«Без мобільного зв’язку неважливо, який в тебе телефон, якої моделі. Коли пропав зв’язок, рятував WiFi, але без нього на вулиці ти ходиш з «кірпічом» за 30 тисяч. Подзвонити рідним – ніяк, дитину в школу відправити без зв’язку під час війни – лячно, звʼязатися з клієнтами – неможливо. В мене не було підключеного WiFi вдома завдяки безлімітному тарифу від «Київстар». Тож довелося підключати. І то з проблемами: оператори компанії сказали, що потрібно підключити роутер і подзвонити їм, щоб впевнитися у роботі, і в разі чого викликати майстра, Але як зателефонувати без зв’язку?! Досі зв’язок не зʼявився, але чекаємо. Ми – українці, до будь-чого пристосовані, завжди знаходимо вихід з будь-якої ситуації. Ми – непереможні!»

Нагадаємо, у Київстар розповіли, що послуга голосових дзвінків підключена, хоча ще не всі абоненти можуть зателефонувати. Також мережу «Домашнього Інтернету» відновлено на 93%.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: з вільних джерел





Читайте також