menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«Коли ти перемагаєш, емоції зашкалюють» - вінничанки отримали чергову перемогу на Суперлізі з волейболу

15.10.2021 19:50

Проходить другий тур Суперліги з волейболу

У місті Южному, що знаходиться в Одеській області, пройшов другий тур чемпіонату України у Суперлізі, повідомляє Інформаційна Вінниччина.

У другому турі команда вінницьких волейболісток «ДоброДій-Медуніверситет-ШВСМ» змагається з командами «Регіна-МЕГУ» (Рівне) та «Волинь-Університет» (Луцьк). Рівнянок вінничанки перемогли з рахунком у 3:0. А з волинянками змагання пройдуть завтра зранку.

У Суперлізі наша команда є наймолодшою, адже середній вік учасниць команди становить 25 років. Раніше деякі волейболістки у Вищій лізі, а деякі також й в Дитячій лізі. Лише дві учасниці команди колись грали у Суперлізі, а для решти - це новий досвід.

Майстер спорту України з волейболу, головний тренер ВК «ДоброДій-Медуніверситет-ШВСМ» Юлія Якушева коментує: «Коли ти перемагаєш, емоції зашкалюють. Це важлива перемога для нас, адже ми вибороли першість у змаганні з одним містом. Я радію за дівчат, тому що вони проробили хорошу командну роботу. Хочеться перемогти й завтра, тому налаштовуємо себе на позитив».

Юлія Якушева додає, що колись «Регіна-МЕГУ» зайняла шосте місце, а «Волинь-Університет» - четверте у Суперлізі. Мовляв, вони вже спробували, що значить перемогати у Суперлізі. А для нашої команди це хоч і подекуди важко, особливо психологічно, та все ж це позитивний досвід.

Нагадаємо, на Вінниччині пройшли спортивні змагання (фото).

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Юлія Якушева

Читайте також