menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Макдональдс вже запрацював у Вінниці (ФОТО)

03.11.2022 14:55

Сьогодні для вінничан свої двері відкрив Макдональдс

Сьогодні вперше за вісім місяців свої двері для вінничан відкрив Макдональдс. З 9 ранку тут вишукувались любителі фаст-фуду. І якщо з ранку черги були невеликими, ближче до обіду в Макдональдсі людей побільшало. I-VIN.INFO теж побував сьогодні на відкритті закладу.

У Вінниці відкрив свої двері для відвідувачів Макдональдс. Тут працює Макдрайв, експрес каса та табло для замовлень у залі приміщення. Перед входом дехто з вінничан знімає фото та відео з їжею на фоні закладу. За словами працівниці закладу Аліни, сьогодні працює на зміні від 40 до 50 людей, аби швидко видавати замовлення.

«З самого ранку до нас прийшло доволі багато людей. Звісно, ми дуже раді цьому, адже скучили за відвідувачами. Наразі ми працюємо з класичним меню, тобто нових позицій поки не додалось. Якщо хочете чим швидше отримати замовлення, то варто дивитися, де менша черга», - каже Аліна.

Як розповіла вінничанка Наталія, за Макдональдсом дуже скучила, адже полюбляє їжу з цього закладу. Каже, БігМак меню ніколи не проміняє на щось інше.

«Звісно, я рада, що Макдональдс відкрився, бо це добре для нашої економіки. І люди можуть насолодитися своєю улюбленою їжею. Таким чином, ми показуємо світу, що попри війну Україна готова рухатись далі, не здаватися, відновлювати роботу підприємств та працювати. Проте також важливо ще донатити на ЗСУ», - каже Наталія.

Як розповів кур’єр Андрій, сьогодні очікує дуже багато замовлень.

«З самого ранку було два замовлення. Одне вже доставив, тут дуже близько, через дорогу. Перше, що замовили, були бургери», - каже Андрій.

Заклад працює з 9:00 до 21:00. У разі повітряної  тривоги заклад зачиняється.

Нагадаємо, мурал з Григорієм Сковородою з’явився у Вінниці.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Ірина Басенко.

Читайте також