menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Матч жіночої волейбольної Суперліги України провели у Вінниці (ФОТО)

24.10.2021 18:00

Вінницька команда «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» грала з одеським «Хіміком»

Видовищний та емоційно насичений волейбольний матч пройшов учора в стінах Вінницького національного медичного університету імені Миколи Пирогова. Команда вінничанок «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» зіграла з одеською командою «Хімік». Одесити є дев`ятиразовими чемпіонами Суперліги, і матч запам’ятався яскравими моментами, повідомляє Інформаційна Вінниччина.


Після попередньої перемоги над командою «Волинь-Університет-ОДЮСШ» вінницькі волейболістки хотіли показати достойні результати матчу в рамках третього туру жіночої волейбольної Суперліги. Тим більше, що грали вони з дев’ятиразовими чемпіонами, а подивитись цю гру приїхало все керівництво правління клубу «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ».

У кожній з трьох партій можна відзначити досить рівну гру та неймовірно серйозну боротьбу наших спортсменок із багаторазовими чемпіонками. Не зважаючи на це, матч все ж таки закінчився із рахунком 0:3 (22:25, 19:25, 20:25) за партіями на користь «Хіміка».

«Ми зробили багато помилок, десь бракувало досвіду. Звісно, поразка – це завжди неприємно, але ми знаємо, до чого нам прагнути. Наші суперниці дуже досвідчені спортсменки і не так соромно програвати саме їм, хоча вважаю, що ми могли сьогодні вигравати, треба було тільки знайти в собі сили та дотиснути на завершенні партій», - підсумувала капітан команди Валерія Якушева.

Ця гра відкрила сильні та слабкі сторони команди «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ». І спортсменки впевнені, що цей досвід допоможе їм стати ще краще та взяти реванш у одеського «Хіміка».

«Дуже задоволений сьогоднішньою грою, команда дала бій багаторазовим чемпіонам, і це дало змогу показати, на якому рівні ми знаходимося на сьогоднішній день. Вважаю, команда зростає, прогресує, вона є дуже перспективною і ми будемо працювати над помилками, які були допущені в цій грі, щоб стати ще краще», - зазначив Почесний Президент клубу «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» Василь Мельникович.

Для тих, хто в останнє грав у волейбол ще в школі, і ніколи не бачив професійних матчів, ця гра виявилася дуже видовищним дійством. Ось як про неї висловився один з представників правління клубу Турал Алієв, який прилетів на цю гру з Кіпру:

«Це була перша волейбольна гра, яку я дивився наживо, дуже вболівав за наших дівчат, і емоції набагато відрізнялися від тих, які отримуєш від онлайн перегляду. Я не міг спокійно сидіти, хотілося підбігти допомогти десь м`яча подати. В цілому дівчата, звісно, молодці, ми хочемо їх надалі підтримувати та стимулювати до успішних матчів. У нас в планах взимку організувати їм на Кіпрі невеличкий тренувальний табір, де вони будуть грати із місцевими командами та покращувати свою майстерність».

Нагадуємо, що у Вінниці пройшло перше засідання засновників волейбольного клубу «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ».

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Руслана Сивак



Читайте також