menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«Ми мріємо лише про мир»: на Вінниччині одружилась «військова пара»

03.08.2022 10:10

На Вінниччині одружилась вже 5-та «військова пара»

За 5 місяців повномасштабної війни на Вінниччині, у Гнівані одружилася вже 5-та «військова пара». Світлана та Денис вперше познайомилась 28 лютого. А нещодавно наречений зі своїми друзями з’явились після нічного чергування на церемонію одруження. Про це повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на допис у Фейсбуці «Гніваньської територіальної громади».

На церемонію Денис прийшов у кітелі. На ньому є медалі та ордени, які він здобув захищаючи  Україну в зоні проведення АТО та ООС з 2014 до 2020 року. Так, Світлана вмовила захисника дістати та одягнути ці відзнаки. Це вперше, коли наречені одразу відмовилися від весільного танцю в знак шани усім загиблим побратимам. А замість гучного гуляння, організували посиденьки у колі найближчих людей.

Їхня перша зустріч відбулась на початку повномасштабної війни. Світлана у свій вільний час займалась волонтерською діяльністю – готувала їжу. Тоді 28 лютого вона понесла вечерю військовим. Так і зустріла Дениса. Він закохався з першого погляду. Потім почав приділяти Світлані знаки уваги. Коли перші почуття переросли у взаємну любов, пара вирішила одружитися.

«Ми мріємо лише про мир. В моїх мріях і в моїй уяві – лише святковий грандіозний переможний салют над Україною. А зараз я дякую за те, що маю, за те, що люблю. Бо любов – це підтримка, без якої зараз дуже важко жити», - каже пара.

Нагадаємо, подружжя переселенців відкрило кондитерську крамницю у Вінниці.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: взято з допису

Читайте також