menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Молоді вінничани зможуть стажуватися у Верховній Раді України

03.11.2021 10:30

Починається конкурс на участь стажування в Апараті Верховної Ради на 2022 рік

Ця програма надає можливість молоді України пройти стажування та отримати знання і практичні навички роботи в Апараті Верховної Ради, про це повідомляє Інформаційна Вінниччина із посиланням на сайт Вінницької ОДА.

Взяти участь у конкурсі можуть громадяни України віком до 35 років, які не перебувають на державних посадах або посадах в органах місцевого самоврядування, а також мають рівень вищої освіти не нижче бакалаврського.

Учасники програми зможуть проходити стажування у різних структурних підрозділах Апарату Верховної Ради у формі повного або неповного робочого часу. Ті учасники, які проходитимуть стажування у форматі повного робочого часу будуть отримувати стипендію у розмірі двох прожиткових мінімумів.

У програмі можуть взяти участь 50 осіб, а проходити стажування буде з січня по липень 2022 року.

Конкурс на участь у програмі буде проходити у два етапи – оцінювання анкет та співбесіда. Якщо ви бажаєте взяти участь у конкурсі, ви маєте заповнити електронну анкету до 21 листопада 2021 року за цим посиланням https://interns.org.ua/member/.

Нагадуємо, що Ляшко і Тимошенко у Вінниці розповіли про карантин, вакцинацію та «Велике будівництво».

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: radaprogram.org


Читайте також