menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

На чемпіонаті України вінницькі спортсмени вибороли три золоті медалі

06.11.2021 16:00

Одна з чемпіонок посіла перше місце вже втретє.

Змагання з тхеквондо відбулося днями в столичному легкоатлетичному манежі. Участь взяли спортсмени ДЮСШ і клубів, в тому числі — з Центру олімпійського тхеквондо Red Sun за співпраці із ВТО ВФСТ «Колос», повідомляє Інформаційна Вінниччина з посиланням на пресслужбу Центру олімпійського тхеквондо Red Sun.

Серед 71 команди з 21 регіону України вінницькі спортсмени посіли почесне 8 місце. Отримали нагороди — три золоті медалі, дві срібні і дві бронзові.

Анна Рожок (вагова категорія до 30 кг) провела три бої, за результатами яких у фіналі перемогла за явної переваги. Це вже третя її золота медаль на чемпіонатах України.

«Також золото виграли редсанівці Артем Семенюк (27 кг, серед юнаків) і Михайло Закусілов (20 кг, серед молодших юнаків). Срібні нагороди вибороли Ігор Гальчинський і Матвій Пасічник, бронзові — Анастасія Рожок і Артем Полєтаєв», — зазначають у пресслужбі клубу.

Серед переможців є і дебютанти. Їх тренери і батьки кажуть, що високих результатів їм вдалося досягнути завдяки постійним і наполегливим тренуванням.

Нагадаємо, незабаром у Вінниці запрацює муніципальний спорткомплекс «Аква-Він».

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: надані пресслужбою.


Читайте також