menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

На фронті загинуло четверо захисників з Вінниччини

12.04.2024 17:55

Знову втрати на фронті...

Серед вінницьких військових на фронті загинуло четверо: Сергій Новоженюк, Максим Шумлявський, Олександр Щербатий, Роман Лукашенко. Повідомляє I-VIN.INFO.

Сьогодні, 12 квітня 2024 р., в с.Високе прибуде траурний кортеж з тілом загиблого Героя-земляка Новоженюка Сергія Павловича. Повідомили у Вапнярській громаді.

Також сьогодні Вапнярська громада живим коридором зустріла захисника Максима Шумлянського, який мужньо боровся за волю та незалежність української держави. По встеленій живими квітами дорозі від Містечка, по Вапнярці аж до самого Високого, зі сльозами на очах його зустрічали «на щиті». Повідомили у Вапнярській громаді.

Сьогодні, 12 квітня, провели в останню путь загиблого захисника з Піщанки - Щербатого Олександра Володимировича, 1982 р.н. Повідомили у Вапнярській громаді.

3 квітня 2024 року під час ведення бойових дій в районі населеного пункту Новодарівка, Малинівської сільської громади Запорізької області загинув Лукашенко Роман Анатолійович, 12 липня 1985 року народження, житель с. Городківка. Призваний на військову службу 14 грудня 2023 року Тульчинським РТЦК та СП, солдат Лукашенко Роман Анатолійович служив номером обслуги гранатометного відділення взводу вогневої підтримки 1 гірсько-штурмової роти. Повідомили у Тульчинській РДА.

Читайте також: через уламки безпілотника без світла залишились деякі громади Вінниччини.

Щоб отримувати новини вчасно підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: взято з дописів громад.


Читайте також