menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

На фронті загинуло п'ятеро вінницьких військових

08.12.2023 18:35

Знову втрати на фронті

Війна забирає найвідданіших українських воїнів. На жаль, серед них є і вінницькі військові: Дмитро Сторожук, Олексій Баніт, Сергій Висоцький, Анатолій Пуремчук, Віктор Войтюк. Повідомляє I-VIN.INFO.

На фронті загинув старший солдат, навідник взводу охорони батальйону логістики військової частини, житель села Андрушівка, Сторожук  Дмитро Русланович, 15.11.2002 р.н. Про це повідомили у Погребищенській міській раді.

Вчора у селі Кальник Дашівської громади відбулося прощання із Героєм, воїном - Банітом Олексієм Олександровичем, який загинув 01.12.2023 року під час військових дій в районі н. п. Федорівка Бахмутського району Донецької області. Про це повідомили у Дашівській сільській раді.

Сергій Висоцький народився 23 серпня 1975 року в с.Хрінівка. Навчався у столиці, працював слідчим в поліції, охоронцем в ТОВ «Люстдорф». Проживав у м.Іллінці. Разом з дружиною Яною виростили двох дітей. Тішилися маленькою онучкою. Боронив українську землю від рашистів з 16 липня 2022 року в складі 57 окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка. Був командиром відділення, нищив ворога на Херсонському напрямку, брав участь у важких боях за Бахмут на Донеччині. Разом зі своїми бойовими побратимами виборював мир для нас та майбутніх поколінь, наближав Перемогу. Помер вдома. Його серце не витримало болю та пережитих непростих випробувань ... Про це повідомили у Іллінецькій міській раді.

Анатолій Пуремчук народився 5 грудня 1969 року в с. Непедівка. Там і навчався в школі. В 1988 році закінчив Бердичівське професійно – технічне училище № 33 де опанував спеціальність тракторист – машиніст. Відслужив строкову службу в ракетних військах. Працював в Козятині на залізниці. З 2000 – го року працював в міських комунальних підприємствах «Відродження» та «Чисте місто». 27 січня 2023 року був призваний до Лав Збройних Сил України. Військові навчання проходив у Одесі, після чого був відправлений в Донецьку область. 29 листопада 2023 року водій відділення безпілотних авіаційних комплексів розвідувального взводу 3 – го механізованого батальйону військової частини А 4689 Пуремчук Анатолій Іванович біля населеного пункту Терни, Донецької області в результаті стрілецького бою під час виконання бойового завдання – загинув. Про це повідомила голова Козятинської міської ради Тетяна Єрмолаєва.

Войтюк Віктор Володимирович народився 1 серпня 1964 року у с. Флоріанівка, закінчив місцеву школу. По закінченню вступив до Гущинецького вищого професійного училища та здобув професію «Інженер – меліоратор», після був призваний на строкову службу. 27 листопада Віктор не вийшов на зв’язок. 30 листопада 2023 року у міській лікарні міста Новгород – Сіверський, Чернігівської області, Войтюк Віктор Володимирович - помер. Про це повідомила голова Козятинської міської ради Тетяна Єрмолаєва.

Нагадаємо, окупанти завдали ракетних ударів по українських містах.

Щоб отримувати новини вчасно підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: з дописів громад.

Головне фото: kartinki.pics


Читайте також