menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

На фронті загинуло п'ятеро військових з Вінниччини

20.11.2023 17:15

Знову втрати на фронті

З Вінниччини на фронті, захищаючи територіальну цілісність України, загинуло п’ять військових: Ярослав Унгурян, Микола Дімітріядіс, Анатолій Стецько, Сергій Бальшанек, Валентин Савінов. Повідомляє I-VIN.INFO.

Ярослав Унгурян захищав Україну у складі 79-тої окремої десантно-штурмової бригади, воював поблизу Мар’їнки. На службу пішов у липні 2023 року. На жаль, 12 листопада 2023 року Захисник загинув. Йому було 27 років. Ярослав Васильович народився 2 травня 1996 року у селі Сабарівка Вінницького району. Про втрату повідомили у Вінницькій міській раді.

Жахлива новина про чергову втрату сколихнула Шпиківську громаду. Загинув Дімітріядіс Микола Миколайович, 08 грудня 1991 року народження, житель села Юрківка. Старший солдат Дімітріядіс Микола Миколайович був стрільцем 1 взводу оперативного призначення 2 роти оперативного призначення (на бронетранспортерах) 4 батальйону оперативного призначення. Йому назавжди тридцять один… 12 листопада 2023 року, під час виконання бойового завдання із стримування військової агресії російської федерації, в районі населеного пункту Вербове Запорізької області, в результаті мінометного обстрілу противником наш Герой-Захисник загинув. Про втрату повідомили у Тульчинській районній державній адміністрації.

Не стало ще одного Захисника України родом із села Сугаки. Та цього разу військовослужбовця забрала хвороба внаслідок поранення. Не стало військовослужбовця Анатолія Стецького 13.07.1973р.н., який виконував свій службовий обов'язок з початку повномасштабного вторгнення. Про втрату повідомили у Вендичанській громаді.

17 листопада зустріли живим коридором та з гідністю провести в останню дорогу Захисника, Бальшанека Сергія Олександровича у Турбові. Про втрату повідомив голова Турбівської селищної ради Ігор Соць.

Валентин Савінов житель Турбова. Загинув на фронті, захищаючи територіальну цілісність України. Сьогодні, 20 листопада, Герой назавжди повернувся до рідного дому «на щиті». Про втрату повідомив голова Турбівської селищної ради Ігор Соць.

Нагадаємо, захищаючи Україну на фронті загинуло п'ятеро військових.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: з дописів громад.

Головне фото: volynnews.com


Читайте також