menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

На фронті загинуло ще троє військових з Вінниччини

03.01.2024 19:40

Знову втрати на фронті...

Знову війна забрала найвіданіших воїнів України, серед яких є і вінничани: Сергій Коваль, Вадим Ружило, Костянтин Михайлов. Повідомляє I-VIN.INFO.

На війні загинув калинівчанин Сергій Коваль, який з перших місяців повномасштабної війни став на захист Вітчизни. Народився Сергій Коваль 14 листопада 1972 року у Калинівці. Навчався у загальноосвітній школі №1 м.Калинівка. Після закінчення школи здобув професію електрика у ПТУ № 21 м.Калинівка. Тривалий час проживав у Хмільнику. Перед початком повномасштабної війни працював за кордоном. У перші ж дні повномасштабної війни Сергій Коваль добровольцем пішов до територіального центру комплектування та соціальної підтримки і в березні 2022 року був мобілізований до війська. Про втрату повідомили у Калинівській громаді.

На фронті загинув житель села Хижинці Ружило Вадим Юрійович, 24.05.1993 року народження. У грудні 2022 року добровольцем став на захист Батьківщини. Воював із ворогом у складі 116-ої механізованої бригади. Свій останній бій прийняв 28 грудня 2023 року під час виконання бойового завдання у районі населеного пункту Бердичі Донецької області. Повідомили у Лука-Мелешківській громаді.

3 січня Вінниця прощається із Михайловим Костянтином Вячеславовичем 1965 року народження. Чоловік загинув, захищаючи Батьківщину 31 грудня. Поховають Героя на Алеї Слави Сабарівського кладовища. Костянтин Михайлов став до лав Збройних Сил на початку повномасштабного вторгнення. Захищав Україну від ворога у складі 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка. Воював на Донецькому напрямку. На жаль, під час бою поблизу с. Первомайське зазнав поранення, яке виявилося несумісним із життям. Повідомили у Вінницькій міській раді.

Читайте також, дев'ятеро вінничан загинуло у боях з ворогом.

Щоб отримувати новини вчасно підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото:взято з допису


Читайте також