menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

На фронті загинуло ще троє захисників з Вінниччини

12.03.2023 18:15

Один з загиблих був родом з Азербайджану

Бойові дії на сході та півдні нашої країни продовжуються. Відважні українські захисники не пропускають рашистських окупантів вперед та борються за кожен клаптик української землі. Нажаль, така боротьба вимагає від України найціннішого – життів найкращих з її синів та доньок. I-VIN.INFO розповідає про ще трьох захисників з Вінниччини, які заплатили цю найвищу ціну за нашу свободу.

Під Бахмутом обірвалось життя вінничанина Стасюка Віктора Миколайовича, про це повідомила на своїй фейсбук-сторінці депутатка Вінницької міської ради Олена Верлан-Кульшенко.

«Його останніми словами, вже перед тим, як він відключив зв'язок з коханою (з виходом на свою останню бойову позицію під Бахмутом) були: «..я все зроблю правильно, переможем і житимем до 120 років!» Він все зробив правильно...», - пише депутатка.

Так само, поблизу Бахмуту загинув 38-річний воїн-герой із Могилів-Подільського району Іван Ліщинський, про це повідомили на сайті Ямпільської міської ради.

«На превеликий жаль, у громаді вкотре важка втрата, страшна звістка з передової - загинув Ліщинський Іван Віталійович, 1985 року народження з села Придністрянське. Загинув військовий поблизу міста Бахмут Донецької області 8 березня під час виконання бойового завдання в бою за Україну», - йдеться у повідомленні.

Два дні тому у боях за Україну загинув військовий родом з Азербайджану Ількін Гаджиєв, про це написали у Baku ES. Будучі в Україні Ількін жив у Вінниці.

Захисник загинув у боях під Бахмутом на Донеччині. На момент смерті йому виповнилося 30 років.

Читайте також, вінничанка зайняла місце загиблого брата на передовій.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: взято зі сторінок громад та varta1.com.ua

Читайте також