menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

На фронті загинуло семеро військових з Вінниччини

01.03.2024 18:30

Знову втрати на фронті...

Війна забрала життя військових з Вінниччини. Серед них загинули: Денис Колтунов, Сергій Лондкевич, Олександр Тимченко, Валерій Соляр, Сергій Куций, Денис Луцишен, Руслан Байлема. Повідомляє I-VIN.INFO.

Сьогодні, 1 березня 2024 року, провели в останню путь Героя, солдата Колтунова Дениса Петровича, 1981 р.н., який загинув 17 лютого 2024 року в районі населеного пункту Синьківка Куп’янського району Харківської області під час виконання бойового завдання по захисту недоторканості та територіальної цілісності України. Про це повідомили у Краснопільській селищній раді.

Під час мінометного обстрілу на Донеччині загинув відважний захисник України Сергій Лондкевич. Герою навіки залишиться тридцять один рік. Народився Сергій Лондкевич у Молдові, у м.Гіндешть 30 травня 1992 року. Невдовзі батьки переїхали до Калинівки й Сергій пішов у перший клас загальноосвітньої школи №1. Потім перевівся у Новогребельську загальноосвітню школу, де пройшли його останні роки навчання. Після закінчення школи юнак поступив на навчання у Вінницький політехнічний технікум та на заочну форму навчання у Вінницький політехнічний університет. Перед початком війни працював у ТОВ «Термінус». До війська був мобілізований у червні 2023 року. Про це повідомили у Калинівській громаді.

Солдат Тимченко Олександр Сергійович служив стрільцем відділення стрілецького взводу стрілецької роти стрілецького батальйону. Він народився 10 квітня 1995 року народження, у селі Заболотне Крижопільської громади. Герой-захисник, загинув 28 лютого 2024 року поблизу населеного пункту Красногорівка Донецької області. Про це повідомили у Тульчинській громаді.

Одна за одною трагічні новини линуть в Томашпільську громаду. Лави Небесного війська поповнив ще один земляк, Герой - Соляр Валерій Іванович, 12 жовтня 1971 року народження, житель села Олександрівка. Прийнятий на військову службу під час мобілізації 1 березня 2022 року Тульчинськм РТЦК та СП, солдат Соляр Валерій Іванович служив майстром-номером обслуги 2 мінометного взводу мінометної батареї. 26 лютого 2024 року в населеному пункті Сєверне Донецької наш Герой-захисник отримав вогнепальне поранення не сумісне з життям, в результаті чого загинув. Про сумну звістку повідомили у Тульчинській РДА.

Тепер навічно в небесному строю Куций Сергій Сергійович, який народився 2 вересня 1965 року в с.Грабовець. Він після закінчення Брацлавської школи вступив на навчання до Брацлавського сільськогосподарського технікуму. Далі строкова служба в армії. У 1993 році закінчив Інститут підготовки кадрів СБУ. До 2001 року працював на оперативних посадах в Служби безпеки України. З початком АТО на території Донецької та Луганської областей намагався вступити до лав ЗСУ, але через стан здоров’я його рапорт був відхилений. В 2020 році Сергій Куций долучився до добровольчого підрозділу, який діяв на території Луганської області, там і зустрів повномасштабну агресію російської федерації. Призваний на військову службу з 17 березня 2022 року Коломийським РТЦК та СП Івано-Франківської області. Брав участь в обороні Києва та бойових діях під Лиманом, разом із побратимами давав відсіч російському агресору на Запорізькому напрямку. Служив спеціалістом другого відділення військової частини у званні капітан. 27 лютого 2024 року життєва зірна нашого оборонця згасла. Про це повідомили у Тульчинській РДА.

Російський окупант забрав життя Луцишена Дениса Романовича, 13 листопада 1991 року народження, жителя села Велика Русава Томашпільської громади. Солдат Луцишен Денис Романович служив стрільцем 2 стрілецького відділення 1 стрілецького взводу 1 стрілецької роти. В ході виконання бойових завдань проявив вірність військовій присязі, стійкість, мужність та героїзм. 24 лютого 2024 року, в районі населеного пункту Ласточкіно Донецької області, наш Земляк-захисник отримав вогнепальне поранення не сумісне із життям. Повідомили у Тульчинській РДА.

Під час виконання бойового завдання на Запоріжжі загинув відважний захисник України Руслан Байлема. Народився Руслан Байлема 14 жовтня 1984 року у с.Радівка. Тут пройшло його дитинство та юність. Після закінчення школи навчався на тракториста у Новій Греблі. Працював за фахом у приватному підприємстві «Радівське». Перед початком війни працював у приватному підприємстві в Павлівці. До війська був мобілізований наприкінці грудня 2022 року, проходив навчання у Німеччині на платформах D7 і NMEE та отримав сертифікат для навчання інших. Про це повідомили у Калинівській міській раді.

Читайте також, тринадцять ворожих літаків збили за одинадцять днів: соцмережі відреагували мемами.

Щоб отримувати новини вчасно підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: з дописів громад

Читайте також