menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

На фронті загинуло восьмеро вінницьких військових

01.11.2023 19:20

Знову втрати на війні...

Захищаючи територіальну цілісність Україні, на фронті загинуло восьмеро вінницьких військових: Михайло Пилипчак, Андрій Стогній, Сергій Папарук, Олександр Борима, Сергій Веремієнко, Сергій Лютенко, Андрій Гайліс, Дмитро Гоголь. Повідомляє I-VIN.INFO.

21 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання героїчно загинув солдат Пилипчак Михайло Володимирович, гранатометник морської піхоти Збройних Сил України. Про це повідомили у Ладижинській територіальній громаді.

30 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання загинув солдат Стогній Андрій Володимирович, сапер Збройних Сил України. Завтра, 2 листопада 2023 року о 10:00 на центральній площі міста Ладижин розпочнеться траурний мітинг та прощання з Героєм. Про це повідомили у Ладижинській територіальній громаді.

Папарук Сергій Степанович народився 17 листопада 1964 року в селі Сестринівка. 25 лютого 2022 року Сергій Степанович знову взяв зброю до рук. Ніщо не проходить безслідно і у вересні цього рокустан здоров’я не дозволив Сергію продовжувати службу у лавах Збройних Сил України. На жаль, 31 жовтня 2023 року серце патріота зупинилося. Про це повідомила голова Козятинської міської ради Тетяна Єрмолаєва.

Олександр Миколайович Борима народився 07.08.2003 року у селі Зозів, закінчив Липовецьку ЗОШ №2, згодом Зозівський ПАЛ.У лютому 2022 року за контрактом став на захист України. У жовтні 2022 року, після бою поблизу Безіменне на Херсонщині, вважався безвісти зниклим. Тільки зараз вдалось ідентифікувати його особу. Про це повідомили у Липовецькій міській раді.

Старший стрілець 2 десантно-штурмового відділення 2 десантно-штурмового взводу 8 десантно-штурмової роти 2 аеромобільного батальйону, старший солдат Веремієнко Сергій Вікторович, 1992 р.н., загинув 20 жовтня 2023 року під час активних наступальних дій в районі населеного пункта Бахмут, Донецької області. Про це повідомили у Краснопільській селищній раді.

Стрілець-снайпер 4 аеромобільного відділення 2 аеромобільного взводу 2 аеромобільної роти сержант Лютенко Сергій Павлович, 1985 року народження, загинув 21 жовтня 2023 року, під час виконання бойового завдання. Про це повідомили у Краснопільській селищній раді.

Андрій Гайліс став до лав Збройних сил України у червні цього року. Боронив Батьківщину у складі 57-ї окремої мотопіхотної бригади ім. кошового отамана К. Гордієнка (в/ч А 1736). Брав участь у боях на Харківському напрямку. Життя воїна обірвалося 25 жовтня під час зіткнення із ворогом поблизу села Синьківка Куп’янського району. Йому навічно залишилось 36 років… Про це повідомили у Вінницькій міській раді.

Дмитро Гоголь із початком повномасштабного російського вторгнення вступив до Медичного Добровольчого Батальйону «Госпітальєри». Разом із побратимами протягом кількох ротацій поспіль надавав допомогу та евакуював поранених із найгарячіших ділянок фронту, а також рятував цивільних. Загинув на східному напрямку війни. Йому було лише 47 років… Про це повідомили у Вінницькій міській раді.

Нагадаємо, окупанти влучили у нафтопереробний завод у Кременчуці.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на нашТелеграм-канал.

Фото:взято з дописів громад.

Головне фото: funart.pro


Читайте також