menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

На передовій загинули ще двоє захисників з Вінниччини

10.11.2022 18:15

Герої з Вінниччини віддали своє життя за наше майбутнє

У боях за Україну гинуть найкращі представники нашої нації. Військові з усіх куточків України ціною власного життя захищають нашу країну, не винятком є і вінничани. I-VIN.INFO продовжує розповідати про загиблих Героїв з Вінниччини.

На фейсбук-сторінці Хмільницька громада повідомили про загибель хмільничанина Дениса Новака.

«З перших днів Денис захищав незалежність нашої країни, аби мир та спокій був у оселях міліонів українців. Хмільничанин, хороша та щира людина. Люблячий батько та чоловік. Дениса знала уся громада. Найкращий син та вірний друг», - розповідає автор допису.

Позавчора, 8 листопада, захищаючи Україну, на передовій загинув 32-річний мешканець села Даньківка Віталій Станіславович Шваюк, повідомив Шпиківський сільський голова Микола Кривоцюк.

У загиблого Героя залишилася дружина Діана та маленька донечка Іванка.

Вчора тіло загиблого зустріли «живим коридором» у Тульчині та селі Копіївка. Далі кортеж із загиблим Героєм прослідував до рідного села Віталія Шваюка.

Нагадаємо, Вінничан запрошують на тренінг від «Благодійного фонду Сергія Притули».

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: varta1.com.ua

Читайте також