menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

На передовій загинули троє захисників України з Вінниччини

05.11.2022 16:45

Троє вінничан загинули на фронті за останні два дні

Бойові дії на фронті жодним чином не вщухають, а на деяких ділянках вони навпаки активізувалися, тому жителям Вінницької області продовжують приходити сумні звістки про загиблих воїнів, що віддають власне життя за збереження наших. I-VIN.INFO розповідає про загиблих Героїв з Вінниччини.

Підтвердилась загибель мешканця Бершадської громади Олега Леонідовича Тарахкала, він вважався зниклим ще з травня цього року, але найстрашніші очікування таки здійснились. Про це повідомив у фейсбук Бершадський міський голова Віталій Драган.

Олег героїчно загинув під Ізюмом, захищаючи нашу рідну землю від ворога. Жителів Бершадської громади закликають гідно зустріти свого земляка. Прощання із Героєм відбудеться 6-го листопада 2022 року о 11:00 год. за адресою: село Красносілка, вул. Миру, 21.

Велику втрату зазнала Барська громада, під час виконання бойових завдань загинув командир механізованого взводу Ігор Володимирович Брекотнін – мешканець села Комарівці, повідомляє Барська міська рада.

«Нехай наш захисник спочиває з миром у кращому світі, а ворог наш не знає спокою ні на цьому, ні на тому світі», - пишуть на фейсбук-сторінці Барської міської ради.

Про загибель на фронті 45-річного мешканця села Рівне Мурованокуриловецької громади Олега Валерійовича Дембіцького повідомила волонтерка Ірина Парфьонова.

Олег був люблячим чоловіком та батьком трьох дітей, його мобілізували у перший день повномасштабного вторгнення, а менше ніж через місяць йому мало виконатися 46 років.

«У нього залишився брат, дружина, та троє дітей, один з яких має вроджені вади розвитку. Висловлюю щирі співчуття усім, хто переживає цю непоправну втрату», - зазначає Ірина Парфьонова.

Похорон Героя відбудеться завтра, у селі Рівне, об 11:00-12:00.

Нагадаємо, «Синку, я дуже тобою пишаюсь!»: рідні про загиблого вертолітника Дениса Лукова з Вінниччини.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: styler.rbc.ua

Читайте також