menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

На передовій загинуло п'ятеро військових з Вінниччини

10.11.2023 19:25

Знову втрати на фронті

Захищаючи Україну на фронті загинули: Григорій Копиця, Андрій Потьомкін, Максим Гацанюк, Вадим Бичков, Тимур Хакімов. Повідомляє I-VIN.INFO.

Григорій Копиця загинув 2 листопада 2023 року. Працював навідником аеромобільної роти Збройних Сил України. Сам з міста Ладижин. А тепер йому навіки 25… Про це повідомили у Ладижинській територіальній громаді.

Навколішки, з державними прапорами і лампадками, живим коридором 10 листопада 2023 року жителі Тульчинської громади зустріли загиблого захисника Андрія Потьомкіна з Піщанської громади, який поліг від рук російських окупантів. Повідомили у Тульчинській міській територіальній громаді.

Захищаючи Україну від російської окупантів, Максим Гацанюк. Уродженець села Гопчиця, мешканець міста Київ.  Він помер 8 листопада 2023 року в н.п.Соколівка Запорізької області після поранення, яке отримав внаслідок виконання бойових завдань. Був водієм механізованого відділення. Повідомили у Погребищенській міській раді.

У бою за незалежність України з російським окупантом 8 листопада 2023 року під час виконання бойового завдання поблизу с. Дар’ївка Херсонської області загинув матрос, водій 3 відділення плавзасобів ланки десантних катерів Бичков Вадим Федорович, 21.10.1986 року народження. Повідомили у Погребищенській міській раді.

Восьмого листопада під час ракетного обстрілу на Донеччині загинув житель Великого Чернятина Тимур Хакімов, який мужньо боронив рідну землю від російських окупантів. Народився Тимур Хакімов 20 липня 1990 року в місті Ангрен в Узбекистані. Коли хлопчику виповнилося п’ять років, родина переїхала жити у Чернятин. Тут пройшли роки дитинства та юності Тимура. Після навчання у школі юнак навчався на тракториста в Новогребельському профтехучилищі. До початку війни працював робітником комунального підприємства «Благоустрій міста Калинівка». Повідомили у Калинівській міській раді.

Нагадаємо, шістсот двадцять четверта доба незламності: ще один крок до перемоги.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: funart.pro


Читайте також