menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

На передовій загинуло шестеро вінничан

20.03.2024 18:50

Знову втрати на фронті

Стало відомо про загибель шестеро вінничан на фронті. Серед них Михайло Шастун, Володимир Гупалов,Вадим Саранчук, Олександр Мазур, Михайло Підлубний, Олег Куцик. Про це повідомляє I-VIN.INFO.

Cтарший сержант Михайло Шастун воював у лавах 56-ї окремої мотопіхотної Маріупольської бригади. Став у військовий стрій на початку минулого року та разом із побратимами мужньо боронив Україну на Донецькому напрямку. Останнім для воїна став бій 12 березня поблизу села Григорівка Бахмутського району. Захиснику навічно залишилося 50… Народився Михайло Шастун 20 листопада 1973 року у Малих Крушлинцях. Про це повідомили у Вінницькій міській раді.

Повертаючись з короткотривалої відпустки із дому у свій військовий підрозділ, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, на Дніпропетровщині загинув відважний захисник України, уродженець Радівки Володимир Гупалов.Народився Володимир Гупалов 10 вересні 1990 року у с.Радівка. Тут пройшло його дитинство та юнацькі роки. Після закінчення школи юнак навчався на водія у Новій Греблі та у Вінниці – на будівельника. До початку повномасштабної війни працював у будівельній бригаді ПП «Радівське». У липні 2023 року був мобілізований до війська. Загиблий так і не встиг створити власну смію, народити дітей. Із близьких родичів у нього залишився лише батько. Мати померла у 2020 році від коронавірусу. Про це повідомили у Калинівській міській раді.

Захищаючи Україну від російських окупантів, 18 березня 2024 року поблизу населеного пункту Новоселівське Сватівського району Луганської області загинув 26-річний житель с.Бохоники, Саранчук Вадим Сергійович. Про це повідомили у Агрономічній сільскій раді.

Сьогодні, 20 березня у Бершадській громаді попрощалися з Мазурем Олександром Івановичем. Про це повідомив очільник громади Віталій Драган.

19 березня 2024 року під час виконання бойового завдання поблизу н.п. Часів Яр, Донецької області, загинув житель села Баланівка - Підлубний Михайло Ларіонович. Про це повідомив очільник громади Віталій Драган.

17 березня 2024 року в м. Костянтинівка Донецької області помер, вірний військовій присязі, за нашу Батьківщину, Куцик Олег Федорович, 1983 р.н., хмільничанин, військовослужбовець Збройних Сил України. Повідомили у Хмільницькій міській раді.

 Нагадаємо, бойову частину безпілотника лікувідували на Вінниччині.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото:  з дописів громад.

Читайте також