menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

На Вінниччині дружині загиблого військового вручили орден «За мужність»

21.11.2022 18:10

Дружина загиблого прикордонника вручили орден

Повномасштабна війна забирає життя багатьох Героїв України. Так, під час виконання бойового завдання 13 квітня майстер-сержант Станіслав Москаленко з побратимами потрапили під щільний артилерійський обстріл, Станіслав отримав важкі поранення несумісні з життям. Нещодавно його дружині Вікторії вручили орден «За мужність» її загиблого чоловіка. Про це повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на допис у Фейсбуці «Могилів-Подільський прикордонний загін». Про те, скільки довелось довелось пережити Вікторії Москаленко під час війни, як її вдалось вирватись з окупації разом з малесенькою донькою на руках, дивіться у нашому відео.

Як зазначив начальник Південного регіонального управління Держприкордонслужби Сергій Мул, Станіслав був мужнім воїном, який назавжди залишиться у наших серцях.

«На жаль, нагороди та промови не втамують біль такої втрати, але пам’ятайте, що ви – частина нашої прикордонної родини, і завжди можете на нас розраховувати», – зазначив Сергій Мул.

Ще з 2014 року Станіслав Москаленко захищав суверенітет та кордони нашої Батьківщини. Сам родом з Луганщини. А з 24 лютого, під постійними ворожими обстрілами день у день прикордонники боронили свої позиції. Вже 24 травня 2022 року Указом Президента за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, прикордонника нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня, посмертно.

Нагадаємо, на Вінниччину забрали тіло Владислава Українця, який загинув 24 лютого на Херсонщині.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на нашТелеграм-канал.

Фото: взято з допису.



Читайте також