menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

На Вінниччині на завтра прогнозують ожеледицю на дорогах

08.01.2022 16:00

Також слід чекати на мокрий сніг з дощем

Завтра, 9 січня, в центральних областях України та на Вінниччині зокрема прогнозують мокрий сніг з дощем, а на дорогах – ожеледицю. Оголошено I рівень небезпеки, «жовтий». Про це повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на Vежа.

Про небезпеку попереджає Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області, також про це ідеться на сайті Українського гідрометцентру. Так, за прогнозами синоптиків, завтра протягом всієї доби на дорогах області очікується замерзання дощу та мокрого снігу на переохолодженій земній поверхні.

Загалом ожеледицю прогнозують 9 січня в західних, північних, центральних та східних областях. Зазначено, що погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на дорогах та вулицях.

Щодо температури повітря, то на завтра у Вінниці прогнозують від -2 до -4 °C вночі, 0-2 °C – вдень. При цьому 9 січня очікується мокрий сніг з дощем, а 10 січня – мокрий сніг.

Нагадуємо, у Вінниці патрульна поліція влаштувала різдвяне свято для дітей

Щоб отримувати новини вчасно підписуйтесь на наш Телеграм-канал

Фото: regnum.ru

 

Читайте також