menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

На Вінниччині очікують погіршення погодних умов

29.11.2022 12:20

Мокрий сніг, ремонті роботи: вінничанам розповіли про роботу комунальних служб

Сьогодні у Вінниці погода дещо зміниться: мокрий сніг, ожеледь, утворення крижаної кірки. Вінничанам радять бути обережними на дорогах. Про це повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на пресслужбу Вінницької міської ради.

Для чищення доріг у місті чергують до 3 десятків одиниць спецтехніки. Сьогодні муніципальний транспорт курсує відповідно до графіків робочого дня, а саме 110 тролейбусів, 24 трамваїв за маршрутом №4, 217 маршрутних таксі, 65 автобусів, зокрема додатково вийшло 9 автобусів за маршрутом 28 А, ще 10-ть резервних у випадку зникнення напруги, працюватимуть додатково на різних маршрутах міста.

Також підприємства критичної інфраструктури міста продовжують працювати злагоджено, і виконують ремонтні роботи на комунальних мережах.

Сьогодні аварійні бригади КП «Вінницяоблводоканал» лагодять зовнішні мережі за такими адресами: вул. М. Шимка 38 Б, просп. Коцюбинського 11, вул. М. Приймаченко, 75, вул. Князів Коріатовичів, 190, вул. Південна, вул. Кропивницького 1, вул. Келецька, 105, вул. А. Первозванного, 2(А), вул. Дубовецька 36, вул. Захисників Неба 6, 8. Крім того, внаслідок ремонту водогону, водопостачання тимчасово призупинено на вулицях Праведників світу та Хмельницьке шосе, 82. Як зазначається, подачу послуги відновлять одразу по завершенню робіт.

Щодо КП «Вінницяміськтеплоенерго», то наразі його бригади відновлюють подачу гарячої води до будинків на вулиці Стельмаха, 47, 49, 51, 53, 53а та теплопостачання на вулицях П. Тичини, 2, 3, 4, 4а, 6, 6а, 8, 9, 10, 12, 12а, 14, М. Зерова, 5, 13. Причина відключень – аварійний ремонт мереж.

А у «Вінницьких міських електромережах» попереджають про тимчасові відключення світла у зв’язку із плановими роботами на трансформаторних підстанціях на вулицях Л. Лук'яненка, Д. Білоконя, Пирогова, 91-103.

Нагадаємо, поради вінничанам: як правильнопильнувати свої думки.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на нашТелеграм-канал.

Фото:з вільних джерел



Читайте також