menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

На Вінниччині попрощались з загиблими захисниками України (ФОТО)

05.06.2022 16:00

Україна знову втратила своїх захисників

З початку повномасштабного вторгнення росії, Україну обороняють її захисники. Але водночас українці гинуть, віддавши своє життя за мир у власній державі. Так, Вінниччина знову втратила земляків, які загинули, захищаючи незалежність та свободу України. Про це повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на дописи Вапнярської та Бершадської територіальної громад у Facebook.

У Бершадській громаді, 4 червня 2022 року, попрощались із загиблим Героєм України – Абросімовим Сергієм Миколайовичем. Йому було всього 27 років. Він був єдиним сином у батьків. Військовий до останніх хвилин свого життя залишався вірним своїй присязі та українському народу. Він був щирим патріотом України, любив своє село та мав велику повагу серед земляків та побратимів.

У Вапнярській громаді, загинув підполковник, командир 18 окремого батальйону морської піхоти – Сергій Миколайович Дердуга. Вапнярчанин загинув на Миколаївщині. Наразі питання про місце та час поховання вирішується на рівні найближчих родичів, за попередньою інформацією траурна церемонія має відбутися 6 червня в Одесі.

Нагадаємо, російське вторгнення: сто друга доба оборони.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал. 

Фото: сторінки у Facebook 

 


Читайте також