menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

На Вінниччині провели футбольний турнір на підтримку Збройних Сил України (ФОТО)

17.06.2022 13:20

В Калинівці пройшов футбольний турнір пам’яті Вадима Нестерчука

У Калинівці, що на Вінниччині, пройшов футбольний турнір на підтримку Збройних Сил України. Участь у заході взяли команди з Вінниччини, Житомирщини та Хмельниччини. Про це повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на організаторів заходу.

Тренер відділу футболу Калинівської ДЮСШ Сергій Рабцун розповідає: «Турнір – це розвиток футболу та виховання молодого покоління патріотів, із сильними якостями та любов’ю до Вітчизни. Ми всі хочем бачити успішних дітей, націю та європейську Україну, тому змагання присвятили нашим Збройним Силам України».

Турнір провели за олімпійською системою з принципами «Чесної гри» та відповідним Регламентом.

Матчі зіграли представники калинівської школи футболу – команди ДЮСШ в/о КМР, ДЮСШ «Авангард» та гості з сусідніх областей – ФК «Поділля» з Хмельницького та «Олімпієць» з Житомира.

Першість вибороли футболісти ДЮСША відділу освіти Калинівської міської ради, які вийшли у фінал із земляками – калинівчанами.

Друге місце зайняла команда ДЮСШ «Авангард» Калинівської міськради, а «бронзу» розділили футболісти з Хмельницького та Житомира.

Учасникам, котрі зайняли перше місце вручили сертифікат на 5000 гривень. Команда, яка зайняла друге місце отримала сертифікат на 4000 гривень, а команда з третім місцем - на 3000 гривень. Крім цього, їм вручили кубки, медалі та подяки.

Водночас п'ять кращих гравців турніру отримали додаткові сертифікати на 1000 гривень.

Нагадаємо,двом паралімпійцям з Вінниччини призначили президентську стипендію.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото:надані організаторами заходу



Читайте також