menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

На Вінниччині провели турнір з волейболу пам’яті Сергія Шепітка

19.09.2022 14:55

Турнір пройшов за підтримки Федерації волейболу Гайсинського району, ФСТ «Колос», Вінницької обласної федерації волейболу та Чечельницької територіальної громади

У Чечельницькій територіальній громаді на Вінниччині 18 вересня провели турнір з волейболу пам’яті Сергія Шепітка серед ветеранів спорту 50+. Сергій Васильович у свій час фактично створив волейбольну команду Чечельницького району, повідомляє I-VIN.INFO.

У змаганнях взяли участь команди з п'яти громад: Ладижина, Теплика, Крижополя, Чечельника та Тростянця.

За третє місце змагалися команди Теплика і Ладижина, а у фіналі зустрілися команди Крижополя та Тростянця. У цьому змаганні перемогу здобули тростянчани.

«Сергій Шепітко був моїм товаришем. Він був поважною та шанованою людиною не тільки в районі, а й у Вінницькій області. Декілька років тому він помер, а в пам'ять йому й далі організовують такі турніри. Тому такий захід проводиться не вперше. До того ж, він був спортсменом, який любив волейбол і фактично організував команду з волейболу Чечельницького районну. Ця команда приїжджала і в Ободівку, і в Тростянець. Цього разу багато друзів з'їхалося, щоб віддати данину шани Сергію Васильовичу Шепітку. На заході була присутня і родина», - каже Геннадій Мазур.


Довідково:

Сергій Васильович Шепітко - колишній голова районної ради та колишній голова районної державної адміністрації Чечельницького регіону.

Нагадаємо, у Вінницькій області понад 250 тисяч людей займаються фізкультурою.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото та відео: сторінка у Facebook

Читайте також