menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

На Вінниччині родині загиблого прикордонника вручили орден «За мужність»

09.03.2023 14:55

Нагороду отримала мама, дружина та діти прикордонника

Указом Президента України за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, прикордонника Романа Грищенка нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно). Очільник МВС України вручив цю нагороду родині загиблого. Про це повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на допис Могилів-Подільського прикордонного загону у Facebook.

До війни Роман Грищенко займався перевезенням вантажів. Чоловік любив рибалити та захоплювався автомобілями.

Ще у 2014 році він проходив службу по мобілізації в лавах Держприкордонслужби. А з початком повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини. Для посилення рубежів та стримування просування ворога прикордонний підрозділ Романа через деякий час вибув на Чернігівщину. Трохи згодом - на Донеччину.

Захисник загинув на Донеччині 21 липня 2022 року у черговому бойовому протистоянні з російським окупантом. Він отримав важкі поранення несумісні з життям.

Рідні й знайомі пригадують, що Роман був надзвичайно порядним та добрим чоловіком, справжнім, вірним товаришем і побратимом. Він вмів порадити, підбадьорити, був справжнім у всьому. У чоловіка залишилися мама, дружина, син та донька.

Нагадаємо,російське вторгнення: ніч та ранок триста сімдесят дев'ятої доби оборони України.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото:зі сторінки у Facebook




Читайте також