menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

На Вінниччині розпочали перевірку в освітніх та медичних закладах (ФОТО)

26.07.2022 14:55

Повітряна тривога: де мають ховатися діти в школах та пацієнти в лікарні?

У Погребищі розпочали перевірку укриттів в освітніх та медичних закладах області разом із керівниками ДСНС, Держпродспоживслужби та представниками місцевої влади.Про це повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на Телеграм-канал голови Вінницької обласної військової адміністрації Сергія Борзова.

До початку навчального року перевіряють кожен освітній заклад у всіх 63 громадах області.У Погребищенській громаді укриття є, але є ряд недоліків, які треба усунути.

У лікарні стан укриття - незадовільний. Згодом планують повернутись, аби перевірити як у громаді виправлять недоліки.

3 квітня був підписаний наказ Вінницької обласної військової адміністрації щодо перевірки стану укриттів та бомбосховищ.Зазначено, що три місяці достатньо, аби очільники громад підготували відповідні приміщення. У Кодексі цивільного захисту написано: відповідальність за стан укриття покладається на голову територіальної громади.

«Кожна громада Вінниччини має бути готова - ніхто не знає, коли знову почуємосигнал «Повітряної тривоги». А після 14 липня вінничани почали реагувати на звуки сирени», - зазначає Сергій Борзов.

Нагадаємо,вінничанам розповіли про місця-укриття з різних установ чи закладів.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото:сторінка Сергія Борзова у Facebook



Читайте також