menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

На Вінниччині створили аматорську лігу з волейболу (ФОТО)

16.11.2022 13:20

У турнірах братимуть участь непрофесійні команди з громад Вінниччини

Вчора, 14 листопада, на установчих зборах Вінницької обласної аматорської ліги з волейболу «Ліги Поділля» затвердили проведення перших змагань цієї ліги. I-VIN.INFO розповідає про те, коли почнуться ці змагання та які команди братимуть у ньому участь.

«Ці змагання проводилися раніше, протягом восьми років, але у зв’язку із пандемією і повномасштабним вторгненням росіян вони були призупинені. Зараз з’явився запит на відновлення подібних змагань, адже багато команд з різних громад Вінниччини виявили бажання взяти у них участь», - розповів заступник голови Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» Валерій Швець.

Наразі на участь у змаганнях подали заявки команди з Вінниці, Браїлова, Іллінців, Крижополя, Томашполя, Тростянця, Козятина, Борівки та Соснівки.

Пізніше, на зустрічі із представниками команд визначать дати та місця проведення змагань. Перше коло чемпіонату планують провести на початку грудня.

На жаль, змагання не будуть доступними для глядачів у зв’язку з безпековими обмеженнями, що діють у Вінницькій області.

«Не дивлячись на те, що зараз у країні йде війна, ми маємо робити все, щоб люди могли вести нормальне спортивне життя. Коли людина виходить на майданчик, вона забуває про проблеми і психологічно розряджається, що у наш час є дуже важливим. Ми вирішили створити аматорську лігу для того, щоб хлопці, які «хворіють» волейболом, мали можливість змагатися із такими ж, як вони, вдосконалюватися та ставати кращими», - підкреслив керівник Вінницької обласної аматорської ліги з волейболу «Ліги Поділля» Олександр Суворов.

Нагадаємо, вінницькі депутати розглядатимуть питання заборони «московської» церкви.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Світлана Пустовіт

Читайте також