menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

На Вінниччині відкрили дошку пам’яті загиблому нацгвардійцю Владиславу Ком’якову

14.03.2023 14:55

Вічна пам'ять захиснику!

Владислав Ком’яков загинув 10 квітня на Донеччині під час артилерійського обстрілу.Захиснику було 29 років. На Вінниччині, у селі Сиваківці, відкрили дошку пам’яті загиблому нацгвардійцю, старшому солдату Владиславу Ком’якову у школі, де навчався захисник.Про це повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на допис Військової частини 3008 Національної гвардії України у Facebook.

«Владислав з побратимами героїчно тримали зайняті позиції. В останньому запеклому бою старший солдат влучним пострілом з РПГ-1 знищив ворожу БМП-2 та живу силу противника в кількості до 5 чоловік. В результаті вмілих та рішучих дій Влада Ком’якова та його побратимів, прорив бронетехніки окупаційних військ російської федерації було зупинено», - кажепобратим Володимир.

На відкритті дошки були присутні рідні, друзі, військові побратими та перша вчителька захисника України. Почесне право відкрити Меморіальну дошку надали дев'ятирічному синові героя.

Військовослужбовця посмертно нагородили орденом «За мужність» III ступеня.

Нагадаємо,захисника з Вінниччини посмертно відзначили орденом «За мужність».

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: зі сторінки у Facebook




Читайте також