menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

На Вінниччині відкрили перший пункт команди підтримки Дії (ФОТО)

01.12.2021 18:15

В ньому волонтери допомагають людям вирішувати проблеми, пов'язані із застосунком

Позавчора, 29 листопада, у вінницькій адмінбудівлі «Книжка» запрацював перший пункт команди підтримки Дії. А сьогодні, 1 грудня, з робочим візитом його відвідали голова Вінницької ОДА Сергій Борзов та керівник із розвитку електронних послуг у Мінцифрі Мстислав Банік. Про це повідомляє Інформаційна Вінниччина.

Під час візиту чиновники поспілкувались із командою підтримки Дії, дізнавшись про найчастіші проблеми та питання, які виникають у користувачів застосунку.

«Зараз пункти команди підтримки Дії відкриваються по всій країні, загалом їх вже близько 900 у різних містах України. Я подорожую по усім містам і не міг не заїхати до Вінниці, дуже задоволений тим, як тут налаштований процес і який настрій у волонтерів пункту підтримки», - сказав Мстислав Банік.

Про необхідність облаштування пунктів команди підтримки Дії пан Банік відповів наступне:

«Не всі громадяни України мають належний цифровий досвід, щоб розібратися із застосунком Дія. І в таких пунктах волонтери допомагають їм це зробити. А також підказують, куди треба звертатися, якщо проблеми із відображенням документів виникли через помилки інших державних установ».

Голова ОДА Сергій Борзов розповів про те, де ще будуть відкриті такі пункти підтримки на Вінниччині:

«У місті Вінниця пункти підтримки Дії будуть знаходитись у адмінбудівлі «Книжка», ТРЦ «Мегамолл» та «Магігранд». До кінця цього тижня такий пункт відкриють у місті Могилів-Подільському. Також планується на базі існуючих 44 ЦНАПів проводити консультації населення з цього питання».

Мстислав Банік завпевнив, що 900 пунктів по всій країні достатньо, оскільки консультації будуть проводитися і у ЦНАПах.

«В майбутньому будемо спостерігати за попитом людей на подібну послугу. Окрім того, наш урядовий контакт-центр продовжує працювати в месенджерах, тому я впевнений, що нам вистачить ресурсів допомогти кожній людині, яка цього потребує».

Наразі вінничани вже можуть прийти в перший пункт команди підтримки Дія, який знаходиться за адресою: Хмельницьке шосе, 7 – адмінбудинок «Книжка» і отримати консультацію стосовно питань і проблем, пов'язаних із застосунком Дія.

Нагадуємо, що у селі Вінницької області охочі можуть заготовити собі дрова.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Степан Вігер


Читайте також