menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

На Вінниччині вже є 225 «пунктів незламності»

29.11.2022 18:10

Поліцейські відділки запрацювали у форматі «пунктів незламності»

На Вінниччині функціонують вже 225 «пунктів незламності». Зокрема, поліцейські відділки запрацювали у форматі таких пунктів і один з таких - у Жмеринці.Про це повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на Телеграм-канал очільника Вінницької ОВА Сергія Борзова.

У Жмеринському районі наразі відкрили 38 «пунктів незламності»: три пункти обігріву – у відділках поліції, 4 – в представництвах ДСНС. Також ценамет у центрі Жмеринки, який обладнаний усім необхідним оснащенням.

«Усі відділки Нацполіції Вінниччинипрацюють сьогодні як місця обігріву.Люди також можуть звернутися до поліцейських у разі потреби або щоб повідомити про злочини чи наслідки російських ударів. Усі підрозділи поліції обладнані генераторами, тут можна зарядити мобільні пристрої, є вайфай і стаціонарний телефон», - зазначає у дописі очільник Вінницької ОВА.

Водночас поліцейські закликають вінничан використовувати світлоповертальні елементи, флікери, ліхтарі, аби водії могли бачити пішоходів у темряві.

Нагадаємо,у Вінниці з’явилися додаткові «пункти незламності».

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото:телеграм-канал




Читайте також