menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

На Вінниччині юні спортсменки змагались за першість з футзалу (ФОТО)

26.12.2022 13:20

У змаганні брали участь команди з Вінницької та Житомирської областей

Вчора, 25 грудня, у Козятині відбулась відкрита першість Глуховецької ДЮСШ з футзалу серед жіночих команд. Юні спортсменки змагались за першість у двох вікових категоріях, а самі змагання проводились на підтримку Збройних сил України під гаслом «З Україною в серці, з вірою в ЗСУ!», повідомляє I-VIN.INFO.

В цей день на спортивному майданчику змагались команди з Вінницької та Житомирської областей. Вінниччину представляли команди Літина та Махнівки, а Житомирщину – команди з села Березянка Ружинської ДЮСШ та села Новий Завод Житомирського району.

Першість проходила у двох вікових категоріях. Між собою змагались спортсменки 2010-2011 років народження та 2009 року і старші.

У віковій категорії 2010-2011 року народження перше місце посіли гості з Житомирщини – команда села Новий Завод під назвою «Панчоха».

Друге місце посіли футболістки з Глуховецької ДЮСШ «Колос» села Махнівка, а третє місце дісталося команді з Літина.

«Це був один з етапів так званих «пошукових» змагань, на яких молоді таланти можуть проявити себе і потрапити в майбутньому на Всеукраїнські змагання від «Колосу». На сьогоднішніх змаганнях футболістки мали змогу пограти з суперницями з іншої області, що є гарною підготовкою до змагань Всеукраїнського рівня», - пояснює заступник голови ВТО ВФСТ «Колос» Валерій Швець.

У віковій категорії 2009 р.н. та старші ситуація виглядає майже так само. Першість знов забрали спортсменки з команди «Панчоха», а друге місце посіли вихованці Глуховецької ДЮСШ «Колос».

Змагання проводились в Козятині та були приурочені до дня визволення Козятинщини від нацистської окупації у часи Другої світової війни. На сьогодні частина регіонів України знаходяться під російською окупацією, тому ця тема набула актуальності.

«Такі змагання ми вже традиційно проводимо щороку до дня визволення Козятинщини від нацистської окупації в 1943 році. Цього року такий символізм набуває нових сенсів, адже сьогодні ми маємо в Україні справу з новими окупантами – рашистами. Саме тому першість проводиться на підтримку Збройних сил України під лозунгом «З вірою в ЗСУ, з Україною в серці!», - додає Валерій Швець.

Читайте також, «Здоров’я людини – найвищий пріоритет»: на Вінниччині активно розвивають фізкультуру та спорт.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Валерій Швець

Читайте також