menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

На Вінниччині жителька відсвяткувала 100-літній ювілей

15.03.2023 18:10

100 років відзначила жителька Ялтушків Гриньова Віра Йосипівна

На Вінниччині у селі Ялтушівка Віра Гриньова відсвяткувала свій 100-літній ювілей. А народилась вона 12 березня 1923 року в селі Слобода Ялтушківська. Була найстаршою із трьох дітей у родині. Про це повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на допис у Фейсбуці «Барська міська рада».

За своє життя Віра Йосипівна пережила Голодомор, Другу світову війну, на якій втратила чоловіка, важкі часи відбудови народного господарства. Пропрацювала в колгоспі. Народила та виростила трьох дітей.

«Ніколи не опускала рук, вірила й надіялася попри все, а ще – любила життя та з добром йшла до людей. Роки біжать, а на Вірі Йосипівні це ніяк не позначається.Вона все така ж бадьора, молода душею та життєрадісна», - йдеться у дописі.

Віра Йосипівна впевнена у тому, що доля та вік людини закладені ще з її народження. Найголовнішим у житті вважає мир та здоров’я. Ювілярка володіє феноменальною пам'яттю, залишається відкритою та щирою, а ще оберегом мудрості та злагоди у великій родині. Наразі вона мріє відсвяткувати перемогу України над російськими окупантами разом з близькими людьми.

Нагадаємо, родинам загиблих військових у Вінниці вручили державні нагороди.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на нашТелеграм-канал.

Фото:взято з допису.


Читайте також